Tavan aydınlatmadaki enteresanlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurxyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omurxyz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracım 2001 megane coupe 1.6 16v tepe lambasını düğmeye basıp açtığımda normal yanıyor fakat farları yaktığımda hiçbir türlü yanmıyor sadece kapıyı açtığımda yanıyor haliyle yolda giderken kapı açamıyorum yanındaki lamba normal yanıyor ama onunda kendine hayrı yok :) tüm megane larda böyle mi yoksa benimkine has bi durum mu
bide yol bilgisayarında 100km ye kaç litre yaktığını gösteren kısım araba duruyorken rolantıda durmadan yükseliyor bu normalmi
aynı model kullanan biri yardımcı olursa sevinirim

Hayır, farlar yanarken de o düğmeye bastığınızda yanması gerek.

yani... banada saçma geldi tepe lambasıyla farın ne alakası olur diye o kısımda bağlantılarda bi karışıklık var sanırım ortadaki kilit lambasıda sürekli yanık kalıyor
sanırım bi söküp bakmam gerekecek elinde bağlantı şeması olan veya tarif edebilecek biri varmı acaba yoksa deneme yanılmayla bulmaya çalışacağım :)

rölantide 100 km de ortalama değerin yükselmesi normaldir bende de öle oluyor anlık değer 0 gösteriyor ama ortalama değer yükseliyor sorun yok yani :) ama tepe lambasına bişe diyemicem bende ne zaman istersem yanıyor

şimdi gittim arabaya baktım arka tepe lambası farı yakınca sönmüyor sadece öndeki sönüyor artık sökmek farz oldu :)

hocam adanadan mısın ? 01 crn 06 gözüm arıcak artık bu palayı :)

evet hocam adanadan yolda karşılaşırız heralde 01 bfy 50 adanada beyaz coupe başkada yoktur herhalde...
ne yazıkkı sedan benm araç abi turgut özal kenan evren süleyman demirel taraflarında oluyorum genelde :)

pardon birader resimden arabanın arka tarafını farkedemedim :)
bu arada tavan lambası olayını çözdüm Kilit lambasınında tepe lambasınında soketi aynı şekildeydi kesin bunlar karışmıştır dedim ikisini yer değiştirdim 10 numara oldu :))

Geri