tavan boyası ):

serhan1991

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaslar gecen gun aracıma cila cekerken farkettım tavan boyası acayıp bıse olmus :( hemen sanayıye gıttım bır boyacıya gosterdım aku suyu gıbı bıseler dokulmus veya asıt yagmuru falan dedi tavan komple boyanmadan gıtmez dedi bende hemen cıktım tabi
sizce komple boya yapılmadan düzelirmi? gözümüz gibi sakınıyoruz olan işlere bakın

Uploaded with ImageShack.us

Boya yapılmadan düzelmez...

yazık olmuş:(

bence folyo çek tavana boyamaktan iydir,satılırken değeri düşmesin en azından... folyo çekilirkende fotolarını çek ..

Folyo İşi Mantıklı Hatta Arac Renginde Çektir Sakın Elletme Tavanı Foto Da Çeksen Satarken Sıkıntı Olur Folyo :eyv

en durduk yere alacak adam huylanır. Çek bu halinin fotolarını siyah folyo yap hem cam tavan görünümü olur hemde adama dersin böyle oldu diye.

en durduk yere alacak adam huylanır. Çek bu halinin fotolarını siyah folyo yap hem cam tavan görünümü olur hemde adama dersin böyle oldu diye.
aynen katılıyorum gökhan abiye

hatta adama birşey deme satarken zaten folyo sökerken bazen boyayı kaldırıyor ondan kalkmış olur :D

Bence boyatma abi.Tavan boyalı araçlara takla atmıs gözüyle bakıyolar.Araç renginde folyo cektir.Yada Furious gibi parlak folyo ile kaplat.

yazık ya durduk yere değeri düşmez umarım....:tokat

Geri