Tavsiyeye ihtiyacim var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykut_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılıyorum 0 araca binmek keyif, i20 nin 2. El piyasası nasıl bilmiyorum iyiyse Al Hyundai. Makyajlı clio baktınız mı fiyat aldınız mı?

Katılıyorum 0 araca binmek keyif, i20 nin 2. El piyasası nasıl bilmiyorum iyiyse Al Hyundai. Makyajlı clio baktınız mı fiyat aldınız mı?
baktım 66 bin tl fiyat verdiler. tabi bunda birçok özellik i20 ye göre yok. cam tavan deri koltuk çeşitli aksesuarlar filan. ama led far koymuşlar. o çok güzel olmş

Ben olsam Clio derim. Aracım şuan 4.000 Km de ben bi sorun yaşamadım ama genelde duyduğum şikayet balataların çabuk bitmesi.

icon için verdilerse bu fiyatı iyi tercihim clio olur joy içinse kötü. çok para bunlar ben olsam 2. el piyasasına da bakarım araçların. bindiğinde içine sinmesi de önemli, ben icon modeli gördüm inceledim gayet başarılı dokunmatik ekran ses sistemi dediğiniz gibi farları birde yeni motor sanırım bunlar euro6 cam tavan opsiyonu da var deri koltuk çok gerekli mi bilemedim sonuçta bir range bmw değil.

Hyundai 2. elde çok zarar ediyor. Özellikle yetkili bayilere takas olmadan satmaya çalışırsanız aracı almıyorlar bile. Clio 2. el konusunda çok iyi ancak kronik sorunları var

Clio i20 ye göre daha cüsseli duruyor. ben aracımdan memnunum tek sıkıntım yakıt performans. ama gtline hem dizel ve performansıda yeterli diye düşünüyorum. aradaki fiyat farkını clio ya makyaj olarak harcarsan muhteşem bi araç yapabilirsin. body-kit initiale far ve tavan kaplaması gibi..

Geri