Tazelerrr 32HR034 :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​MaşAllah Tayfunum kazasız belasız.:eyv

Tsekkürler Halilim ALLAH Razi Olsun :eyv :eyv

Öncelikle arabaya maşallah.

Yanlız o eski halinden eser yok şimdi. Üzülerek söylemeliyim ki. Hani farlarında ki pislik temizlendikten sonra ki hali yok mu onu numeroydu..

Kadirim Tesekkür Ettim , Herkezin Bir Hevesi Vardir. Bende Kafamda Tasarladiklarimi Yavas Yavas Oluşturmaya Başliyorum.. İnşallah Güzel Olucak Bitince Sende İyiki Yapmişssin Diyeceksin :eyv :eyv

Kadirim Tesekkür Ettim , Herkezin Bir Hevesi Vardir. Bende Kafamda Tasarladiklarimi Yavas Yavas Oluşturmaya Başliyorum.. İnşallah Güzel Olucak Bitince Sende İyiki Yapmişssin Diyeceksin :eyv :eyv
Kesinlikle Abi zevkler ve renkler tartışılmaz , ben biraz daha orjinalci olduğumdan :)

uzun zamandır özlemiştik 32HR034 ü :) :masallah :masallah :masallah maşallah canım kardeşim benim çok temiz :eyv eminim kısa süre zarfında daha iyi olacak ve bu süre zarfında senin yorulabileceğini de tahmin edebiliyorum :D kolay gelsin...

uzun zamandır özlemiştik 32HR034 ü :) :masallah :masallah :masallah maşallah canım kardeşim benim çok temiz :eyv eminim kısa süre zarfında daha iyi olacak ve bu süre zarfında senin yorulabileceğini de tahmin edebiliyorum :D kolay gelsin...

Tesekkürler Kardeşim , Bu Yorgunluk Biraz Tatli Bir Yorgunluk Olucak Napalim :eyv :eyv

Maşallah çok Asi mi desem tatlı mı desem.. Allah kaza bela vermesin. Bundan sonraki düşünceleriniz neler ufaktan paylaşır mısınız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkurler , dusuncelerimiz ; RS tampon , EİBACH 5 cm spor yay , arka spoiler , HKS egzoz , arka tampona difizor , cam filmi , HKS hava filtresi ve depomda bulunan aksesuarlar :eyv :eyv

Geri