Tek Seferde Muayeneden Geçtik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gözün aydın 2 sene rahatsın artık kazasız belasız:eyv

MaşAllah 11'e.:bravo

- Hayırlı Olsun 2 Sene Rahatsınız :) Huzmeli Far Ayarı Genelde Öylesine YAzılan Bişey Maksat Kusursuz Yazılmasın Diye Gibi :)

Hayırlı olsun kardeşim,o fren sapması sıfır araçla girsen yine çıkar,adamların cihazlarında ayar yok ki...

Fren testini yaparlarken inceledim sağdaki soldaki ibreler frene bastıkca aynı anda beraber gidip geliyordu. Hatta dümdüz yolda giderken direksiyonu bıraktım frene yavaş yavaş bastım ne sağa ne sola olduğu yerde yavaşlıyordu dediğiniz gibi belkide kendi makinaları bozuk.

fren sapması %32 üzerinde riskli ve kalıyor diye biliyorum yanlışım yoksa, 2 sene rahatsınız güle güle kullanın

Az daha kalıyormuşuzdu o zaman ucuz yırtmışız :)

- Hayırlı Olsun 2 Sene Rahatsınız :) Huzmeli Far Ayarı Genelde Öylesine YAzılan Bişey Maksat Kusursuz Yazılmasın Diye Gibi :)

Farları birde özellikle ayarlatıp da gittim. :) Benim araba şaşı çıktı muayenede.

Maşallah güle güle kullanın . :)

Maşallah Maşallah Başka Bir İhtimal Yoktu Zaten :eyv :eyv

Hayırlı olsun gözün aydın.

gözün aydın 2 sene rahatsın artık kazasız belasız:eyv

Sağolun arkadaşlar. Darısı hepinizin başına

2 yıl önce muayeneye arabayı götürdü babam. Bizde de motor yağ kaçağı nedeniyle hafif kusurlu geçmişti. Ama arabanın altında kaçak yoktu. Yağ çubuğuda hep aynıydı. Yani istasyonda hata yapılmış galiba.
Sizin arabada da Motor yağ ve şanzıman yağ kaçakları doğru mu?Yani arabanın altında yağ kaçağı var mı?

2 yıl önce muayeneye arabayı götürdü babam. Bizde de motor yağ kaçağı nedeniyle hafif kusurlu geçmişti. Ama arabanın altında kaçak yoktu. Yağ çubuğuda hep aynıydı. Yani istasyonda hata yapılmış galiba.
Sizin arabada da Motor yağ ve şanzıman yağ kaçakları doğru mu?Yani arabanın altında yağ kaçağı var mı?

Yok gecen hafta arabanin mars motorunun kablosu gevsemisti onu sıkmak icin arabayi 2 yuksek tasin ustune cikartip altina girdim karter koruma kapagini soktum ne motor yaginda nede sanzumanda kacak yoktu hatta ustup ile tertemiz yapmistim. Muayene gunu cok yagmur yagiyodu islak gorunce yazmis gecmis sanirim. Bazi seyleri salliyolar gibi geldi banada farlar sasirtti beni mesela

Allah kaza vermesin, güle güle kullan kardeşim.

Geri