Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet Edirnekapi Şehitlik

Yüreğinize Sağlık

Keşke İşte Olmasaydım Bu Günde Aranızda Olabilseydim İzin Olayını Konuştum Ama Olmadı Bu Defa Eleman Ayarlayamadık

ayaklarınıza saglık muhteşem bir gün olmuş:eyv

Gerçekten çoook güzel bir konvoydu. Anlatmaya kelimeler yetmez. Heleki yoldaki araç ve insanların bizi alkışlamasıda bir o kada gurur verici bir olay. Yakana kadar bastım kornaya şehitlerimize az bile. Bu arada beyaz üstü açık cabrio bi bmw deki arkadaş baya rfc olarak fotoğrafımızı aldı hangi klübe üye o. Eğer diğer forumlarda birbirimizin fotoğraflarını görürsek bu konuya ekleyelim. Ben bakıyorum diğer forumlara şuan baya fotoğraflar var.

Işıkta durupta bostancı sahilinde yandaki aracın arkasında oturan 2 yaşındaki bebeğe bayrak verince annesi çok sevindi 1 tane daha verdim bayrak. İşte budur Türk olmanın sevinci iyiki Türküm Ne Mutlu Türküm Diyene!! herkesin emeğine sağlık çok güzel bir organizasyon oldu gelemeyenler çok şeyler kaçırdı...

Gerçekten çoook güzel bir konvoydu. Anlatmaya kelimeler yetmez. Heleki yoldaki araç ve insanların bizi alkışlamasıda bir o kada gurur verici bir olay. Yakana kadar bastım kornaya şehitlerimize az bile. Bu arada beyaz üstü açık cabrio bi bmw deki arkadaş baya rfc olarak fotoğrafımızı aldı hangi klübe üye o. Eğer diğer forumlarda birbirimizin fotoğraflarını görürsek bu konuya ekleyelim. Ben bakıyorum diğer forumlara şuan baya fotoğraflar var.
Bende bakıyorum Tufan, ama göremedim o resimleri yakında çıkar bi yerlerden...

Ayaklarınıza sağlık dostlar...bugun bizde ankarayı yıktık inlettik fotolar geliyo birazdan

Allah razı olsun tüm katılanlardan resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu helal olsun:eyv

Çukurca'da şehit düşen 3 Mehmedin mezarları en öndeydi,aileler başlarındaydı,hemen arkasında 14.08.2011 de Şehit düşen Mehmet vardı,doğum tarihi 04.1991 di,hepsi 20 yaşlarında birer fidan,içim acıdı...

Geri