Meraba Abilerim Kardeşlerim
Temizlik için masrafsız ve aracı en iyi şekılde gösterecek size 2 tavsiyede bulunmak istiyorum
1=) Aracın Dışı için
Arabayı guzelce yıkayıp kuruladıktan sonra GAZ YAĞI ile bir bez ile komple heryerını sılersenız farkı goreceksınız
Hem arabayı gösterecek hemde Boyasını Besleyecektır. Benzin İstasyonlarından Alabilirsiniz. Ben 2-3 yıl once 2.5 Lıtre aldım. Daha bugun şişe dibini gordum . 10 Liralık almiş idim
NOT: Kapalı renklı araçlarda daha fazla belli oluyor. Açık renklerde de fark var tabiki
2=) Aracın İç/ Torpido/ Gögüs
Aracın Radıo-Cd/Kaset Calar Bölgesi ve Komple Direksiyon Ve sag Airbag torpıdo Heryeri İçin VAZELİN ile bir singer ile silmenizi tavsiye ederim. Hem Besler Çatlamasını Önler Hemde Goruntu Farkını parlaklıgı goreceksınız
Ayrıca Kokulu Vazelin ise Koku da yaymakta.( Araç iç Siyah Yerlerinde de uygulayabilirsiniz. )
ARaç LAstikleri için Arap Sabunu LAstiği çatlatır ama cok iyi parlatir
Kola Tam tatmın edici parlatmaz toz kaplar
Piril Arap sabunu ile aynı görevdedir
Ancak Yıllardır Arap sabunu agırlıklı kullandım. Sıkıntısını gormedim. umarım gormem de
Hepsini Yillardır Biliyor ve uyguluyorum
Vazelin hemen hemen her evde vardır. Masrafsizdir
Temizlik için masrafsız ve aracı en iyi şekılde gösterecek size 2 tavsiyede bulunmak istiyorum
1=) Aracın Dışı için
Arabayı guzelce yıkayıp kuruladıktan sonra GAZ YAĞI ile bir bez ile komple heryerını sılersenız farkı goreceksınız

NOT: Kapalı renklı araçlarda daha fazla belli oluyor. Açık renklerde de fark var tabiki
2=) Aracın İç/ Torpido/ Gögüs
Aracın Radıo-Cd/Kaset Calar Bölgesi ve Komple Direksiyon Ve sag Airbag torpıdo Heryeri İçin VAZELİN ile bir singer ile silmenizi tavsiye ederim. Hem Besler Çatlamasını Önler Hemde Goruntu Farkını parlaklıgı goreceksınız

ARaç LAstikleri için Arap Sabunu LAstiği çatlatır ama cok iyi parlatir
Kola Tam tatmın edici parlatmaz toz kaplar
Piril Arap sabunu ile aynı görevdedir
Ancak Yıllardır Arap sabunu agırlıklı kullandım. Sıkıntısını gormedim. umarım gormem de

Hepsini Yillardır Biliyor ve uyguluyorum
Vazelin hemen hemen her evde vardır. Masrafsizdir