Tente durumu?

görkemefe

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar tenteden veya sunroof tan su kaçırma sızdırma vs olayı oluyor mu?

sunroofdan olmuyor en azından benim kinde hehe neyin peşindesin ? :)

Cabrio alma dedim sana Sevcan,diğeride bakımlıysa sıkıntı yaşatmaz sana...:eyv

eğer twingo için konuşuyorsak, sıcaktan sunroof fitilleri aşınmışsa su alır tabiki. twingoların sunroof olayı biraz abartılı olduğu için almadan önce ister cam ister bez olsun mutlaka tazyikli su testine tabi tutmak gerekir :)

üstü açılan görüntü olarak güzel dursada kullanış açısından bence sıkıntı yaratabilir..sonuçta alınacak araç 10-12 yaşında olacak bu yüzden üstü kapalı araç tercih edersen daha kullanışlı olur sıkıntısız binersin...

sunroof lu araçların su tahliye hortumu tıkanır genelde ama çözümü basittir...

sunroofdan olmuyor en azından benim kinde hehe neyin peşindesin ? :)

üstü açık bi araba peşindeyim ?????

eğer twingo için konuşuyorsak, sıcaktan sunroof fitilleri aşınmışsa su alır tabiki. twingoların sunroof olayı biraz abartılı olduğu için almadan önce ister cam ister bez olsun mutlaka tazyikli su testine tabi tutmak gerekir :)

evet twingo için sormuştum. hem uygun fiyatla alınılabiliyor. hemde ufak tefek güzel bi araç. şahsen alınacaksa da tentelilerden tercih ederim. göze güzel görünüyo. fakat sadece görsellik içinde araç alınmaz tabi :)

evet twingo için sormuştum. hem uygun fiyatla alınılabiliyor. hemde ufak tefek güzel bi araç. şahsen alınacaksa da tentelilerden tercih ederim. göze güzel görünüyo. fakat sadece görsellik içinde araç alınmaz tabi :)

Kim demiş sonu bazen sırf görsellik için araç alınabilir :)

Geri