• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

Termostat arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cüneyt41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cüneyt41

Kayıtlı Üye
41-Kocaeli
Merhabalar 2024 renault austral evolution paket araç aldım engelli üzerinden araçım 15.000 km deyken termostat devir daimden su kaçağı varmıs bu motorlarda kronikmiş aracı alırken de hic bir paylaşım yapılmadı aracıma 5 yıllık garanti de yaptırdım gecen ilk dışındayken araç motor riski hatası verdi ve kenara cektim arabayı kaputu attım baktm hic su kalmamıs su dan dolayı hata verdigini dusundum ekledim ve ışık sondu normale döndü araç memlekete geldigimde yıllık bakımınada 2 gun vardı randevy ıcın aradım servisi ışıktan da bahsettim yol yardımını aramamı söylediler onu aradım ve suan ısıgın yapmadığını soyledım benim getirmemi söylediler ısık yanmıyosa ve servise gittm ve motorun hararet yaptıgını söylediler ama bende hararetle iligili hıc bı ısıl yanmamıstı su kacagı oldugunu da bilmiyordum onayımla ust kapagı attılar ve ust blok ce conta kapagında % 5 lik kalıntı olusmus motorun komple degismesini söylediler ve benden 1 milyon tl para talep ettiler yolda devam ettiğim icin garanti kapsamına sokmadılar aracın kronik termostat su kaçağını kabul ediyolar ama yolda su koyup devam ettigim icin ihaleyi bana kiltlemeye calıstılar renault maisi aradım yol yaptıgm icin onlarda hıc yardımcı olmadılar son care mahkeme veya fransa subesine mail atmakla buldum

Merhaba
"araç motor riski hatası verdi ve kenara cektim" bu durumda hemen yol yardımı arayıp servise çektirmeniz lazım. Bende de aynı araç var. Eğer arıza ışığı yanarsa hemen yol yardımı ile servise getirin herşeyi bir garantiden yaparız dediler. Ama aksi durum için birşey yapamayız süreç zor dediler.

Geri