Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık bide trafo baglasaydı![]()
Ev sistemini anladığım kadarıyla inverter ile arabaya bağlamışsın.İnverterin aküye giden kablolarını mutlaka kalın tut.Birde aküye yakın kısmına 80a gibi sigorta koy emniyet açısından.Adaptörün çıkışı kaç volt ?Adaptör voltajı 12 vac ise kullanmanıza gerek yok direk aküden verin onuda
Ben inan senin dinlediğin sesin çok daha kalitelisini araçta dinledim.3 yol aktif bir sistem dinlemiştim.Ön direklerde 3 yol focal mid takımı vardı,ses işlemciside audison bit one kullanmışlardı.Anaünitede tabikide 3 yol aktif dspli bir cihaz alpinenin.İnverter ve hazır sistem ile araçta kaliteli ses olacağını zannetmiyorum.Muhalefet olmak için yazmadım yanlış anlamases dusanız emınım herkez bu sekılde ses sıstemıne donecektır aracınıza hangı anfı ve mıt alsanız bu sesı yakalayamassınız
Ben inan senin dinlediğin sesin çok daha kalitelisini araçta dinledim.3 yol aktif bir sistem dinlemiştim.Ön direklerde 3 yol focal mid takımı vardı,ses işlemciside audison bit one kullanmışlardı.Anaünitede tabikide 3 yol aktif dspli bir cihaz alpinenin.İnverter ve hazır sistem ile araçta kaliteli ses olacağını zannetmiyorum.Muhalefet olmak için yazmadım yanlış anlama![]()