• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

tesla ekran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatihs

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Herkese Merhabalar 2025 model icon fabrikasyon tesla ekran var bazen 2 günde bir bazen 5 günde bir herhangi bir standadı yok aracı çalıştırdığım radyodan dıııııt sesi geliyor videosunu aldım normalde daha yüksek çıkıyordu videoda kısık geliyor ama herhangi bir sorun donma vs olmuyor 2-3 saniyelik bir ses yapıyor daha önce yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim araç daha 9bin km de

videosunu ekledim son saniyelerde duyuluyor

Herkese Merhabalar 2025 model icon fabrikasyon tesla ekran var bazen 2 günde bir bazen 5 günde bir herhangi bir standadı yok aracı çalıştırdığım radyodan dıııııt sesi geliyor videosunu aldım normalde daha yüksek çıkıyordu videoda kısık geliyor ama herhangi bir sorun donma vs olmuyor 2-3 saniyelik bir ses yapıyor daha önce yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim araç daha 9bin km de

videosunu ekledim son saniyelerde duyuluyor

Kral bende de yapıyor bu sesi 2024 icon daha 15 binde hatta geçen hafta aracı çalıştırdım ekran gitti my sense modu falan bile çalışmadı. Daha sonra kitledim tekrar açtım bekledim olmadı sonra kitledim bi çay falan içtik geri döndğm çalıştırdım düzeldiydi.

onu bir kaç kere yaptı radyo vs çalışıyordu ama dokunmatikler çalışmıyordu direksiyondaki ses tuşu da gecikmeli geliyordu çok araştırdım bulamadım bakıma gidicem 1 ay sonra bakalım çözüm olacakmı

onu bir kaç kere yaptı radyo vs çalışıyordu ama dokunmatikler çalışmıyordu direksiyondaki ses tuşu da gecikmeli geliyordu çok araştırdım bulamadım bakıma gidicem 1 ay sonra bakalım çözüm olacakmı
Hiçbirşey yaptıkları yok.Çözüm odaklı hiçbirşey yapmıyorlar bende frenlerde ses geliyor özellikle ileri gittikten spnra geri vitese takıp geri gelirken tam frene bastığımda tık diye ses geliyor bana bu sese normal diyorlar mesela dururken de aynı şekil yavaşlıyorum tam durucam araba tık edip yumuluyor kaç kere gittim fren balata sacının arkasına kağıt koymuşlar bildiğin servisler rezalet.

evet Renault un servisini bende aracı aldıktan 1 ay sonra fark ettim hiç iyi değil fiat gurubu aracım vardı bundan önce servis konusunda bence çok daha ileride

Geri