teybin ekran çiziğinin giderilmesi :)

karadas87

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bildiğiniz üzere teyplerimizin üzerinde ekran çizilmesini önleyen jelatin bulunmakta ama buna rağmen benim afacan kız yine çizdi :) sizde de olabilir bu nasıl değiştirdiğimi size anlatmak istedim

gereken malzeme : herhangi bir telefoncudan yada bilgisayarcıdan 10 tl lik 7 inch jelatin alıyorsunuz
sonra teybin çerçevesini söküyoruz köşelerden eşit şekilde kendimize doğru çektik mi tırnaklıdır rahat çıkıyor sonra eski jelatini çıkarıyoruz ve aldığımız jelatini neşter yada makas aracılığı ile (neşter olsa daha iyi olur) ekran boyutuna ayarlayıp kesiyoruz güzelce temizledikten sonra bir kredi yada bankamatik kartı ile yapıştırıyoruz hayırlı olsun...

6lNm97.webp

A0z3y0.webp

W6Db02.webp

Bu faydalı bilgilendirme için teşekkür ederim.:eyv

Güzel çalışma faydalı paylaşım, teşekkürler...:eyv

Senin ufaklık neler öğretmiş sana.qw Ellerine sağlık, güzel olmuş.

akıllıca ve güzel bir çalışma teşekkürler:eyv

güzel olmuş var olanın üzerine uygulasak koruma için hassasiyeti gider mi acaba?

Cok tesekkurler yararli bir bilgi

Fabrikanın koyduğu ekran jelatini rezalet hocam bu çok iyi olmuş ama benim sıkıntılı adamlar için zor bi iş.Yok teyp çerçevesi yerine oturdu oturmadı ses yaptı valla zor yaa :soru

bende sorun çıkmadı hocam biraz dikkat istiyor sadece. hatta ben çerçeveyi söktükten sonra çerçeve tırnaklarına bez bant yapıştırdım öyle taktım sesler tam kesildi süper oldu :)

Geri