Teyp çevresi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semihsykn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semihsykn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
]merhaba arkadaşlar abiler teyp çevresinde nikelaj kalktı kötü duruyor başına gelen var mı yada yardımcı olacak yada tamir eden şimdi den teşekkürler resim de koyacağım

Son düzenleme:
ben orayı söküp araç rengine (kırmızıya) kapladım foto atabilirim istersen

ben orayı söküp araç rengine (kırmızıya) kapladım foto atabilirim istersen
merhaba yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim nasıl söktünüz orayı ben kırılır diye korkuyorum resim atarsanız sevinirim hayırlı günler

merhaba yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim nasıl söktünüz orayı ben kırılır diye korkuyorum resim atarsanız sevinirim hayırlı günler
siz nikalajın atmasından şikayetçi siniz ben ise sağlam nikalajı. Zımparayalarak çıkarttım. Ve altında beyaz parlak boya çıktı. Benim niyetim vernikli alev kırmızıya boyatmak.aynı kodlu boyaile Oto boyacı arkadaşım boyayapacak. Bence hiç dert etmeyin. Aracınız beyaz ise. Nikalajın altındaki de parlak beyaz. O şekilde de kullana bilirsiniz ama sararırmı onu bilemem. Beyaz da baya şık durdu. Amara aracın kırmızı olması sebebiyle ben kırmızıya boyatacam buradan paylaşırım son halını.

siz nikalajın atmasından şikayetçi siniz ben ise sağlam nikalajı. Zımparayalarak çıkarttım. Ve altında beyaz parlak boya çıktı. Benim niyetim vernikli alev kırmızıya boyatmak.aynı kodlu boyaile Oto boyacı arkadaşım boyayapacak. Bence hiç dert etmeyin. Aracınız beyaz ise. Nikalajın altındaki de parlak beyaz. O şekilde de kullana bilirsiniz ama sararırmı onu bilemem. Beyaz da baya şık durdu. Amara aracın kırmızı olması sebebiyle ben kırmızıya boyatacam buradan paylaşırım son halını.
aracım mavi bir yer buldum kısmetse bu hafta yaptırcam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Ayni sorun bende de var cerceve parlak gri ve yer yer sökulmeler olustu. Nerede ne kadara buldunuz

Ayni sorun bende de var cerceve parlak gri ve yer yer sökulmeler olustu. Nerede ne kadara buldunuz
bayrampaşada mümin oto var orada yaptırdım çok güzel oldu

Konuyu tekrar canlandıracağım ama kırmızı boyatan arkadaş resim attı mı hiç ? benimki de söküldü bazı kısımları bir iki yerde çerçeveyi 350 tl ye görmüştüm ama boya ile düzgün bir hal alıyorsa ve resmi görebilirsem öyle yapmayı tercih ederim

Geri