Teyp değişimi?

hepattrcp

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ARkadaslar bi arkadasımın megane 2 si perte cıktı dolayısıyla kaskodan parasını alcak bunun için cd çalarını bana verecek bende benim clio2 ye takcam..
Sormak istedigim benim teybi söküp yerine cd çaları taktıgımda direk çalışcakmı teyp kodu falan isteyecekmi bilginiz varmı acaba?

teyp kodu istiyecek eski megane nın teyp kodu gerekli size sanırım

Teyp kodu ister o da arabanın çantasındaki radyo el kitabında yazar.

Peki el kitabında yoksa nası bulabiliriz onu yetkili servislerden bulunabilir diye okudum ama onlarda ücret alıyorlarmıs sanırım:S yani bana yeni cd çalar almayla aynı para olcaksa sök tak fln cd çalar alayım bari:)

Peki el kitabında yoksa nası bulabiliriz onu yetkili servislerden bulunabilir diye okudum ama onlarda ücret alıyorlarmıs sanırım:S yani bana yeni cd çalar almayla aynı para olcaksa sök tak fln cd çalar alayım bari:)

Basit bişi yav fazla bişi alcaklarını sanmıorum fiat ın servisinde 15 lira almışlardıda renonunkini bilmem hiç gitmedim daha :)

Fazla birşey alacaklarını sanmıyorum o kadarda acımasız değildir herhalde renault.

ya servisleri anlamıyorum kod benim kodum onu kaybetmiş olabilirim ancak verdikleri sadece bir numara kart vs gibi bişey de yok ama cezalandırır gibi bi işlem :D

yetkili servise ruhsatınızla gittiğiniz zaman herhangi bir ücret almadan kodu size veriyorlar

yetkili servise ruhsatınızla gittiğiniz zaman herhangi bir ücret almadan kodu size veriyorlar

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Daha önce eski sitede bu kodla ilgili cotech abimiz de bişeyler bahsetmişti.

Geri