Teyp göstergesi ısığı yanmıyor

Ufuk Naim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelİkle s.a aracim 2001 megane 1.6rxİ teyp gÖsterge iŞiĞi gece yanmiyor gÜndÜzlerİ İse ekrandakİ yazilar zar zor gÖrÜnÜyor tamİrİ konusunda bİlgİsİ olan varsa yardimci olabİlİrmİ ve malİyetİ nedİr
her elektİrİk ustasinada emanet etmeye cekİnİyorum daha beter etmesİnden korktugum İÇİn aÇikcasi sirf bunun İÇİnde servİse gÖtÜrmekde İstemİyorum cok yÜksek malİyet cikarmalarindan endİŞelİyİm

Servis teybin ışıklarıyla uğraşmaz kardeşim, led lambalar ömrünü tamamlamıştır iyi bir teyp tamircisi sorununu çözer...

torbido üstü sökülecek. lambası var o değişecek.

torpido üstünü sök ufuk hocam sağda ve solda iki hopörlerden vidaları sök tırnaklardan kurtar göğüsü tamamdır herşey ortada zaten ekranıda 3 vida tutuyordu sanırım kolay gelsin şimdiden..

Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için umarım sorunu halledebilirim eğer beceremezsemde artık iyi bir referansı olan oto elektirikçisi bulmam gerekicek malum her usta usta değil aracı sorununu gidermek yerine yeni problemlerin çıkmasına sebep oluyorlar bu arada herkeze iyi bayramlar hayırlı günler...

Ampullerin tanesi 1 lira galiba. Baharda patladığında değiştirmiştim hatta klima panelinin ampulleri de kararrmıştı onları da yeniledim.
Göğsü sökmek için köşelerdeki vidaları çıkarıp paneli yukarı kanırtarak doğru kaldıracaksın, klima paneli içinde kültablasını söküp 4 vidayı çıkaracaksın.
Becerebilirsen hepsini yenilemeni tavsiye ederim. 2 gösterge 3 klima paneli için toplam 5 dipsiz küçük 12 V ampüle ihtiyacın olacak

12v%20duylu%20k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%20dipsiz%20ampul-500x500.JPG

Teşekkürler vefa hocam aynen dediğin gibi klima paneline arada gidip geliyor ışıkları ve bide bu rolanti sorunu baş göstermeye başladı forumda baktım biraz genel kronik bi problem galiba bu araçlarda daha aracı alalı 2 hafta oldu ama şimdiden yordu beni :(

Geri