Teyp Kodu Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar günaydın, dün arkadaşlarla oturuyorduk öyle benim aracımdan müzik dinliyorduk araçta set var. Neyse teyp kapandı tekrar açtım kapandı kontağı yarım açıp tekrar açtım derken teyp bu sefer tam kapandı.. Code istiyor şuan nerden bulabilirim ve nasıl kodu aktif hale getirebilirim..
Yardımlarınızı bekliyorum

Security yazan yerdeki 4 haneli rakam ve harften oluşan kodu yaz kardeşim,programdan giriş kodunu bulmaya çalışayım...

KArdeşim ilginiz için çok teşekkür ederim, Renault Müş. Hiz. aradım. Motor no ve şase no verdim teybin kodunu söylediler şuanda açıldı teybim :)

KArdeşim ilginiz için çok teşekkür ederim, Renault Müş. Hiz. aradım. Motor no ve şase no verdim teybin kodunu söylediler şuanda açıldı teybim :)
Tamam ABi...

18 yaşında delikanlının babası yaşındaki adamla konuşma uslübüne bak :berbat

Azıcık saygı!

Kusura bakmayın abi babamda giriyor ortak kullanıyoruz bu hesabı o yazmıştır.. Ufak bi kusurumuz olduysa affola..

Kusura bakmayın abi babamda giriyor ortak kullanıyoruz bu hesabı o yazmıştır.. Ufak bi kusurumuz olduysa affola..

Bu bazı şeyleri hatırlattı bana biraz yanlış kaya'ya çarpınca kuzenim yazdı kardeşim yazdı mevzusu olmasın :))

Yok yanlış kayayla falan bir alakası yok. Bi yanlış anlaşılma olmuş babam girince yazmış.. Yoksa bilinçli olarak yazılan bir şey yok ortada. Elimden geldiğince büyüklerime karşı saygılıyım.

Slm hayırlı akşamlar benim teyp göğüsünü boyadım ve teyp kod istedi yardımcı olursanız sevinirim securty L131

3749 ..

Geri