Teyp önerisii

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan takach03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takach03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ismim Onur. 2006 model clio aracıma 200 tlye kadar bi teyp almaya karar verdim. Amacım sadece kaliteli müzik dinlemek yani disko gibi gezmem. Aracımda müzikle ilgili hiçbir modifikasyon yok herşeyi orjinal ön kapılarda hoparlör var sadece ve kaliteli bir teyp arıyorum bütçeye uygun olarak yardım ederseniz çok memnun olurum teşekkürler hepinize şimdiden
smile.gif
)

Sony dsx-a30 xploid öneririm 4'de iyi hoparlörünüz varsa epey bir beklentinizi karşılayacaktır :eyv

çok teşekkürler sağolasın :))) peki pioneer mi sony mi desem ne dersiniz bu seviyedeki teypler için?

İşin doğrusu ne pioneer ne sony eskisi gibi değil sony gösterge ve aranan parçayı kolay bulma uzaktan kumanda anlamında daha iyi aynı fiyatlarda pioneer de olabilir ufak tefek farkları siz kendinize göre değerlendirin....

teşekkürler çok sağolun :))

Arkadaşlar yardımmmmmm

Sony gt490 bundan vazgeçme derim w/r girişi de var,bu aparat ile direksiyon kumandandaki tuşların çalışmasını sağlar yoksa bu tuşları kullanman mümkün olmuycak...
Ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum.

Sana birazdan link göndericem video upload edeyim.Sonuca bakarsın

:eyv

İşin doğrusu ne pioneer ne sony eskisi gibi değil sony gösterge ve aranan parçayı kolay bulma uzaktan kumanda anlamında daha iyi aynı fiyatlarda pioneer de olabilir ufak tefek farkları siz kendinize göre değerlendirin....

katiliyorum abime, eskiden japondu simdi hepsi cin mali. sonyi bilemem ama benim teybimi de dinleyenler var ankara ekibinden ben bisey soylemeyeyim onlar soylesin ben pioneerin ustune tanimam ismi yeter bana gore :) size zahmet [MENTION=12782]memo_16[/MENTION] [MENTION=15216]KubilaY[/MENTION] cevaplayiniz lutfen :)

Geri