Tofaş Şahin S 1994 Model :)

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın aslında bi çok resimleri mevcut fakat bugun bunları çektim sıkılınca paylaşayım dedim en son hali bu yeni yaptığım göstergeleriyle birlikte :) resimleri nikon ve canon'un prof makinelerini kullanarak çektim dolayısıyla tanesi 7 8 hatta 12 mb olanlar vardı upload edemedim bende ekran görüntüsü alarak tekrar kaydettim ve hepsinin görüntüsü düştü idare edin :) Araç kirli olduğundan pek çekme hevesim yoktu uygun pozlar ve mekanda yakalayamadım zaten :)

Resimlerde kesinlikle shop vs yoktur direk makineden bilgisayara attığım gibi birde makineyide iyi ayarlıyamadım hava bildiğimiz akşamdı ancak bu kadar aydınlık çekebildim . Bildiğimiz güneşli gibide çekiyor zifiri karanlıkta ama beceremedim tripod çekimi olmalı . Yeni göstergelerimin fotoğrafınıda ekliyorum , bagaj aydınlatmasını çektim fikir amaçlı ortası düşmüş çift taraflı bantla yapıştırmıştım bagaj çok dağınık komple kaplıycam diye dağıttım hiç fırsatım olmadı :) Xenon farlar göz alıyor onunda resmini çektim ben montajdan sonra ayarlatmıştım duvara 1 2 metre yakınlaştığımda ve duvardan uzaklaştığımda çıkan şekil ortada yani direk sürücülerin gözüne vurmuyor üstelik iyi bi yol aydınlatmasına sahibim :) Resimleri paylaşıyorum hemen .

Xenon farlar duvara 1 2 mt mesafeden

Xenonlar duvardan uzaklaşınca . Yükseklik göz alıcı seviyede değil :)

Bildiğimiz akşam 9 karanlığı

Bagaj dağınık ama uygun zamanda izalasyona girişeceğimden paspasını felan çkarıp attım kaldı öyle :)

Maşallah,kazasız belasız kullan kardeşim...

maasallah...

göstergeler süper olmuş.

maaşallah kazasız belasız kullanmalar, göstergeler çok hoş olmuş :eyv

Teşekkür ederim hepinize arakdaşlar çok sağolun :) Dıştan stock halde biniyorum orjinal dışına çıkmayı sevmiyorum ama önümüzdeki ay muayeneden sonra 1 2 bakla aldırıp basıcam heralde çok yüksek çünki :)

masllh guzl arac ama sankı yay lazım gıbı :)

Masallah Diyelim Nazara Karsi Gayet Guzel Gorunuyor Far Yikama 94 Sahinde Varmis He

Bu da benim dostumun aracı, çok uğraşıyorlar, ondan sonra polis rahat bırakmıyor:

430743_455074194538763_1699238870_n.jpg

Geri