Arkadaşlar aracımın aslında bi çok resimleri mevcut fakat bugun bunları çektim sıkılınca paylaşayım dedim en son hali bu yeni yaptığım göstergeleriyle birlikte
resimleri nikon ve canon'un prof makinelerini kullanarak çektim dolayısıyla tanesi 7 8 hatta 12 mb olanlar vardı upload edemedim bende ekran görüntüsü alarak tekrar kaydettim ve hepsinin görüntüsü düştü idare edin
Araç kirli olduğundan pek çekme hevesim yoktu uygun pozlar ve mekanda yakalayamadım zaten
Resimlerde kesinlikle shop vs yoktur direk makineden bilgisayara attığım gibi birde makineyide iyi ayarlıyamadım hava bildiğimiz akşamdı ancak bu kadar aydınlık çekebildim . Bildiğimiz güneşli gibide çekiyor zifiri karanlıkta ama beceremedim tripod çekimi olmalı . Yeni göstergelerimin fotoğrafınıda ekliyorum , bagaj aydınlatmasını çektim fikir amaçlı ortası düşmüş çift taraflı bantla yapıştırmıştım bagaj çok dağınık komple kaplıycam diye dağıttım hiç fırsatım olmadı
Xenon farlar göz alıyor onunda resmini çektim ben montajdan sonra ayarlatmıştım duvara 1 2 metre yakınlaştığımda ve duvardan uzaklaştığımda çıkan şekil ortada yani direk sürücülerin gözüne vurmuyor üstelik iyi bi yol aydınlatmasına sahibim
Resimleri paylaşıyorum hemen .

Xenon farlar duvara 1 2 mt mesafeden

Xenonlar duvardan uzaklaşınca . Yükseklik göz alıcı seviyede değil

Bildiğimiz akşam 9 karanlığı

Bagaj dağınık ama uygun zamanda izalasyona girişeceğimden paspasını felan çkarıp attım kaldı öyle

Resimlerde kesinlikle shop vs yoktur direk makineden bilgisayara attığım gibi birde makineyide iyi ayarlıyamadım hava bildiğimiz akşamdı ancak bu kadar aydınlık çekebildim . Bildiğimiz güneşli gibide çekiyor zifiri karanlıkta ama beceremedim tripod çekimi olmalı . Yeni göstergelerimin fotoğrafınıda ekliyorum , bagaj aydınlatmasını çektim fikir amaçlı ortası düşmüş çift taraflı bantla yapıştırmıştım bagaj çok dağınık komple kaplıycam diye dağıttım hiç fırsatım olmadı

Xenon farlar duvara 1 2 mt mesafeden

Xenonlar duvardan uzaklaşınca . Yükseklik göz alıcı seviyede değil

Bildiğimiz akşam 9 karanlığı

Bagaj dağınık ama uygun zamanda izalasyona girişeceğimden paspasını felan çkarıp attım kaldı öyle