• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

TomTom Carminat (live olmayan) Harita Güncelleme... ÇÖZÜLDÜ.

Evet olmaz çünkü bizim haritalar nav1 veya nav2 dosyaları ile çalışır şu anda tek 1165 harita europa haritası oda minimum 8 GB bellek ister. Haritaları indirirken amn9nt veya highlevel olan lazım zaten ttactivator indirirken söylüyor sizin indirdiğiniz Turkey nav3 o bizim arabaya olmaz o yüzden 9 aydır bekledik 8.842 sorun çıkarmaz. Bunlar için olanı indirmelisiniz. O şekilde size 1 adet 8 GB flash bellek gerekiyor zaten meta dosyaları çıksa hepside kullanılır burada belirleyici o haritaya ait özel meta dosyasını bulmak 1130 Türkiye var 1150 europa vardı şimdi günceli çıktı europa da 4 ülke var bizi ilgilendiren Türkiye nin olması
Şimdi taşlar yerine oturdu Hocam teşekkür ediyorum. Hemen bir flash bellek alıp deneyeceğim.:)
EDİT: Hocam bu da işe yaramadı. eski haritamı kullanabiliyorum ama bahse konu güncel Europa haritasını navigasyon görmüyor, harita bulunamadı hatası alıyorum. :(

Son düzenleme:
Şimdi taşlar yerine oturdu Hocam teşekkür ediyorum. Hemen bir flash bellek alıp deneyeceğim.:)
EDİT: Hocam bu da işe yaramadı. eski haritamı kullanabiliyorum ama bahse konu güncel Europa haritasını navigasyon görmüyor, harita bulunamadı hatası alıyorum. :(
Cihaza takmadan önce ttactivator ile cracklama işlemini yapmamışsınızdır. Eski haritanın çalıştığı yerde bu haritada çalışır. Eksik bir şey yapıyorsunuz mutlaka high level c automotİv haritası inecek metası değişecek ve ttactivator ilk satırında active et butonu yapılacak

Cihaza takmadan önce ttactivator ile cracklama işlemini yapmamışsınızdır. Eski haritanın çalıştığı yerde bu haritada çalışır. Eksik bir şey yapıyorsunuz mutlaka high level c automotİv haritası inecek metası değişecek ve ttactivator ilk satırında active et butonu yapılacak
Hocam hallettim sonunda, dediğiniz gibi cracklama işleminde sorun oluşmuş sanırım, aslında activated yazıyordu ama tekrar kurulum yaptım ve düzeldi. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. :)

Geri