Topcu ve Usta Aileleri İstanbul Buluşması

Maaşallah :eyv

Allah muhabbetinizi arttırsın :çak

Maşallah Allah bozmasın dostluğunuzu ve dostluğumuzu :eyv

Herkese cok teşekkurler. Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim. Mustafa Abi ve eşi bizi cok iyi ağırladılar sagolsun. Yengenin yaptıgı boşnak böreği ve o special tatlısının tadı hala damagımızda valla :) 5 tepsi olsa yerim herhalde o börekten o nasıl bir lezzettir öyle.. Ellerinize saglık herşey için teşekkurler. Silivriye katılamadım malesef çünkü Pazar akşamı evde olup P.tesi gunku toplantıma hazırlık yapmam gerekiyordu.Katılamadıgım için hepinizin adına Mustafa Abi ye gittim temsili bir birliktelik oldu :)

Herkese cok teşekkurler.

Herkese cok teşekkurler. Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim. Mustafa Abi ve eşi bizi cok iyi ağırladılar sagolsun. Yengenin yaptıgı boşnak böreği ve o special tatlısının tadı hala damagımızda valla :) 5 tepsi olsa yerim herhalde o börekten o nasıl bir lezzettir öyle.. Ellerinize saglık herşey için teşekkurler. Silivriye katılamadım malesef çünkü Pazar akşamı evde olup P.tesi gunku toplantıma hazırlık yapmam gerekiyordu.Katılamadıgım için hepinizin adına Mustafa Abi ye gittim temsili bir birliktelik oldu :)

Herkese cok teşekkurler.

Aman abi naptın 5 tepsi falan :D maşallah :)

yalnız Evren abi Ankara buluşmasından sonra biraz zayıflamış :D Ayağınıza sağlık afiyet bal şeker olsun ayrıca yengem oyuncak maymunu öyle tutmuş ki gerçek sandım bi an :D

Vay Arkadas Dibimize Kadar Gelmis Evren Modum Olaylara Bak

A.s

Helal olsun mükemmel bir tablo Allah Nazarlardan saklasın böyle dostluklar Kolay bulunmaz..

Ayaklarınıza sağlık Evren Abi

Geri