Benim torosa takilmiyormus motor ustalari zor olmaz diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parasını verdimmi takarlar abi nasıl takmıyorlar. ucuz değil ama zevk meselesi. her araca takılabilir anadolda görmüştüm benTorosa merkezi kilit takmaya üşenen ustaların, turbo takacak vaktinin olduğunu hiç sanmıyorum. Heleki tanıdık ustan veya ahbabın yoksa. Macera arama kardeşim bunlar ucuz şeyler değil. Sana en azından 4-5 Bin liraya patlar.
parasını verdimmi takarlar abi nasıl takmıyorlar. ucuz değil ama zevk meselesi. her araca takılabilir anadolda görmüştüm ben
Para mevzu olunca heryol açılır orası öyle. Ama eski nesil bir motora sen turbo modlarsan heleki sadece turboyla bitmiyor iş. Orjinal bir R12 motor gövdesi ve parçaları ile olacak iş değil, komple revizyon olması lazım parçaların. Hastası oldunmu hiçbişey görmez gözün ama en az haftada bir sanayiye girersin. Onun için Eski model araçlarda ya yaptınmı en iyisini yapıcaksın, yada orjinal parçalarınla performans yükselteceksin. Misal karbüratörün tek boğazmı ? Çift yap kardeşim. 4 Lü headers tak. Egzoz sistemini elden geçir. Soğutma sistemini yenile. Yani sen yılların vermiş olduğu yorgunluğa bide turbo eklersen hepten çöpe atarsın aracı.