1.2 joy kasa clio 4 aracim var bana touch navigasyon çerçevesi lazim takim olarak fiyat öneri adres link lazim teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.2 joy kasa clio 4 aracim var bana touch navigasyon çerçevesi lazim takim olarak fiyat öneri adres link lazim teşekkürler.
hayirli olsun. Montaji da aldığınız yer mi yapti? Bir de gps geri gorus kamerasi takilabiliyor mu ve video oynatiyor mu acaba cihaz? Benim de niyetim var sanki.Arkadaslar aktifmisiniz ben bugun taktim
SM-N920I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldigim yer takti hocam ucretsiz... video oynatiyor igo yuklu 2 tane ve istediginiz navi yukleyebiliyorsunuz geri gorus takilabiliyor ayrica 300 lira istiyorlardi ben de tatile gidecegim simdi coluk cocukla fazla acilmayayim donuste taktiririm dedimhayirli olsun. Montaji da aldığınız yer mi yapti? Bir de gps geri gorus kamerasi takilabiliyor mu ve video oynatiyor mu acaba cihaz? Benim de niyetim var sanki.
Aldigim yer takti hocam ucretsiz... video oynatiyor igo yuklu 2 tane ve istediginiz navi yukleyebiliyorsunuz geri gorus takilabiliyor ayrica 300 lira istiyorlardi ben de tatile gidecegim simdi coluk cocukla fazla acilmayayim donuste taktiririm dedimniyetin varsa hic dusunme hocam vallahi 3 senedir taktirmadigima pisman oldum hem aractaki muzik ses kalitesi mukemmel oldu biz resmen berbat bir radyoda muzik dinlemisiz :/ hem de aracin ic ferahi bile degisti sanki
)) luks sinifa atladim
)
SM-N920I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=89916Hocam nasıl bişeymiş merak ettim, bi görsel paylaşabilir misiniz tica etsem?
Sent from my iPhone using Tapatalk