Touch pakette rlink internet bağlantisi standart değil mi?

hayrettin.celebi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha önceki başlıkta belirttiğim oyaktan aldığım 2016 talisman touch pakette aracı aldığım istanbul mais aldığım araçta rlink internet bağlantısının olmadığını söylediler.fakat donanımda standart görülen özellik neden bunda yok diye sorduğumda araçların ithal olduu ve bazı modellerde rlink gelmediğini belirttiler. çok sinirim bozuldu.bana bu sistemin çok aktif kullanılan bişey olmadığını yine navi v.s özelliklerinin çalışacağını sadece rlink int. bağ. olmayacağını söyleyip geçiştirdiler. herhangi bir fiyat indirimide söz konusu değil. bu özellik net olarak ne işe yarar önemlimidir. fiyatı fark ettirir mi? bilgi verirseniz sevinirim.

R link özelliği günlük araba sürüsünde mevcut şartlarda hiçbir ihtiyaç yok. Telefon navigasyon bltooh bağlantısı aynen devam ediyor.

Uygulamalar kısmında sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyulabiliyor.Mesela e postalarin okunması ve ya belirlediğiniz bir şehrin hava durumu vb.uygulamalar ihtiyaç duyuyor.
Şahsen benim çok ihtiyacım olmadı.

Dogru demisler, benim internetim bitti ve acikcasi simdiye kadar ihtiyac duymadim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uygulamalar kısmında sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyulabiliyor.Mesela e postalarin okunması ve ya belirlediğiniz bir şehrin hava durumu vb.uygulamalar ihtiyaç duyuyor.
Şahsen benim çok ihtiyacım olmadı.

O işlemleri de aslında captur da rss üzerinden uydudan yapıyordu. Demek internete bağlamışlar artık.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

E-posta ve hava durumu gibi uygulamalarda interneti kullandığı yazıyordu kitapçıkta.Üyelik Temmuz da bitiyor.Net olarak o zaman ortaya çıkar.;)

Oyak talisman satışında rlink2 internet bağlantısı özellikle belirtilmiş. Ben aracı alırken rlink2 yi aktif ettiler . 2 hafta sonra aktivasyonuda geldi. Geriye sadece bilgisayardan usb ile programları atmak kalıyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri