Touch plus aracımda radyo cd çalar problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahosel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bahosel

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar ;
2 hafta önce teslim aldığım aracıma bugün camlara film taktırmaya giderken gayet güzel çalışan radyom film taktırdıktan sonra açma kapama düğmesinden defalarca denememe rağmen açılmadı düğmenin ışığı yanıyor sigortadan olsa yanmazdı sanırım, aracı stop edip bekleyip çalıştırdımda 3 kez yarın servise soracağım ama neden olabilir bir fikri olan varmı.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akünün eksi kutbunu çıkarıp tak muhtemelen düzelir

Peki şifrelimi bir deneyeyim ayarlar uçarmı?

radyo kodu isteyebilir bu işlemden sonra kutup başı sökü takarsanız.

Radyonun o ufacık tasarım fakiri açma kapama düğmesine basıyorum içinden tık tık diye hafif bir ses geliyor birkaç deneme sonra açıldı ama bu sefer kapatılmıyor düğmeden neyse servise götüreceğim arkadaşlar kapı ile bir alakası var bu radyonu zira kapı açılında kapanıyor acaba diyorum filmleri takarken kapı döşemeleri söküldü takıldı onlan alakalımıdır?

akünün eksi kutbunu çıkarıp tak muhtemelen düzelir
Akünün eksi kutupunu çıkaramadım akü bağlantıları biraz karışık geldi birde elimde takım yoktu.

Arkadaşlar bu sorun çözüldü 2 gün çalışmadı 3. Gün servise gittim sorun yok sanırım ön camı film yaptırmamdan oldu zira aşırı sıvı gitti aşağı kuruyuncada düzeldi diye düşünüyorum teşekkür ederim ilginize.

Geri