Maşallah Gercekten Araç Çok Güzel Duruyor ALLAH Kaza Bela Vermesin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plus tir o zaman dogrudur yakit yedek parca bagaj hacmi artilari ama arka koltuklara ayrilan yer cok dar bunun disinda fluence de megane de kullandim segment farkindan dolayi heralde symbol un direksiyonu asiri sert. Bakalim satarsak haber veririmben zamanında çok symbol baktım ciddi ciddi niyetlenmiştim hala da öyleyim ancak 2 3 hafta önce planlar değişti arabaya vereceğim parayla yatırım yağacağım inşallah ondan sonra 1-2 yıl içinde yeniden araba arayışına gireceğim
şuan piyasadaki en az yakan araba doğrudur fiesta ile symbol şuan yakıt konusunda çok iyi bu da sizin gibi beni de etkiliyormaşallah diyelim
aracın expresion plus modeli ben sana söyleyeyim çünkü zamanında çok araç baktım inceledim sizin araçta ayrıca 4 cam otomatiği ve klima olduğu için plus oluyor normalde expresiionçalışmaları beklerim
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğimiz araçlara kavuşuruzzaten benim hiç acelem yok elimde arabaya ayırdığım parayı başka bi iş için kullanacağım şuanda o yüzden 1 2 yıl sonra elime para geçerse ki geçmezsede kredi çekerim heralde
arabasızlık bıktırdı benı
![]()
Teşekkürler kardeşimMaşşallah hayırlı olsun abi arabanız çok temiz
Biz uzmuyoruzda 85 hp olsa daha iyi olurdukardeşim arabanız hayırlı olsun, güzel aractır ssymboller üzme onu![]()