Trafik Sigortası SBM

Magic_Key27

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bildiğiniz üzere aracıları ortadan kaldırmak için sbm.org.tr diye direk teklif alacağınız bir site açıldı. Yasa çıktı mı tam olarak bilmiyorum ama şu an var olan sigortanızı da iptal ettirip aldığınız teklife göre yeni sigorta yaptırabiliyorsunuz. Asıl konumuza gelelim. Siteye kendi bilgilerimi yazdığımda 5006 hata kodu alıyorum ama babam yazdığında bir çok firmadan teklif alabiliyor. 5006 hata kodunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

Bende girip bakayım dedim.İlk sene 350 tl ödedim.geçen sene 750 tl oldu.şimdi baktığımda en ucuzu 1250 TL .Aralık ayına daha var ama bu fiyatların neresi indirimli anlamadım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esas firmalar teklif vermemiş benimkinde 670 en ucuz

ziraat bankası ile ptt sigortayı ucuza yaptırıyordu birde onlardan teklif alın.

Bildiğiniz üzere aracıları ortadan kaldırmak için sbm.org.tr diye direk teklif alacağınız bir site açıldı. Yasa çıktı mı tam olarak bilmiyorum ama şu an var olan sigortanızı da iptal ettirip aldığınız teklife göre yeni sigorta yaptırabiliyorsunuz. Asıl konumuza gelelim. Siteye kendi bilgilerimi yazdığımda 5006 hata kodu alıyorum ama babam yazdığında bir çok firmadan teklif alabiliyor. 5006 hata kodunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

Ayni kodu bende aliyorum. Çözemedim ne olduğunu

Aynı Hatayı Bendede Verdi :)

430 a yaptırdım 719 dan başlıyor teklifler :D

Fiyatlar çok saçma. Her iş yarım yamalak.

Bildiğim kadarıyla 2016 yılında zam geldiği için fiyatlar geçen seneye göre yüksek çıkıyor. Bu arada sizin sigorta ücretleri yine iyiymiş ben iki ay önce 1900 e ya ptırmıştım(ilk arabam). İptal etme yasasına daha bakamadım ama makul bir teklif bulursam hemen iptal edip yenisini yaptıracağım.

Geri