Trafik sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARSLAN17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ARSLAN17

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yakın zamanda trafik sigortası ödeyen varmı? hangi sigorta ne kadar ödediniz teşekkürler

Arkadaşlar yakın zamanda trafik sigortası ödeyen varmı? hangi sigorta ne kadar ödediniz teşekkürler
Megane 2 1.5 dci 2006 1100 tl anadolu sigorta 2.5 ay once lakin biraz once bakan konustu mutlaka indirim olacak dedi bilgine

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söke, Mayıs 2016,2001 1.6 Rxt, 820 Tl

Kaç aydır diyorlar sigortalar yanaşmıyor fakat millettede hata var piyasada ismi duyulmamışlara değil teklif i bizzat bilinen bir sigortadan telefonla siteden maille cevaplayacaktık 10 bin kişi atsa yeterdi 100 bin kişi telefonda söylese yeterdi yüz verdik devlette önlerini açtı diyecektim çok pahalı sana yaptırmıyacağım daha aşağıda fiyat söyledi diyip kapatacaktık maillerdede belirtcektik 5 10 senedir sizinleydim fakat okadar indirim olmasına rağmen beni tokatlamanıza devletle işbirlik olup soymanıza göz yummam diyip mail atılacaktı ozaman her firma bunun derdine düşerdi indirim kampanya şimdi nasılsa zorunşu paşa paşa ödeyecekler diye kamçıladılar millete amma velakin yanlarına kâr bırakmaya niyetimiz olmayacak ben şahsen bu fiyat politakalarını yüzlerine vuracağım gider adı duyulmamışa veririm sigortası nı kaskosunu yaptırım daha iyi sonuçta o sene kaza bela olmazsa uyguna bitirmiş olurum olursada zaten karşılamak zorunda derim . Yüzleri çat çat vuracam ya politakanızı gözden n geçirin yada ... neyse :) anladınız öyle ahkam kesip gider bilindiklere yaptırırım. Üç beş aşağıda . Amacım blöf he burda varsa sigorta sahipleri kendilerine pay çıkarmasın çıkardıkça müşteri kaybederseniz.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nisan'da 800'e yaptırdım.

8 nisan 2016 tarihinde 430,00 TL RAY SİGORTA
araç 2001 Megane 1

Ankara sigorta 430, Megane 1 2001.

hepinize çok teşekkür ediyorum temmuzda yenileme yapacağım inşallah indirime girer

Geçen ay oğlumun R5 ine sigorta yaptırdım, araç benim üzerime kayıtlı, plaka 16 Bursa.
Menris adresim Aydın-Didim olduğundan Allians sigortadan 346 lira sigorta bedeli çıktı...

Söke, Mayıs 2016,2001 1.6 Rxt, 820 Tl

ilk defa mı sigortasını yaptırıyorsun aracı veya daha önce kazan var mıydı?

Geri