Triger Kayışı..

Miss_Renault

Sevda Çelik,
Bilgi Girilmemiş
Dün renault yetkili servisinin bana çıkarttığı bakım masrafından sonra dudağım uçukladı :sinirli
Söylediklerine göre asıl parayı tutan 60,000 km de değişmesi gereken triger kayışı tutuyormuş..
Dışarıda bir serviste yaptırsam sağlıklı olurmu?Yarı fiyatına çıkar diyorlar
Motor bağlantısından ötürü emin olamıyorum..sizce ne yapmalı?

​ne verdiler fiyat olarak serviste?

750-800 TL bakım masrafı çıkartıyorlar..

dişarıda fiyat farkı çok aşırı düşük değilse, ve imkanınızı zorlamicaksa serviste yaptırmakta fayda var :eyv

10 gün evel olsaydı renaultta % 20 parça indirimide vardı :(

Son düzenleme:
​Serviste yaptırmanı tavsiye ederim...:eyv

dışarıda güvenilir bir ustada yarı fiyatına yaptırırsın.

Triger gibi bir araç için hayati önem taşıyan parçayı servis dışında bir yerde değiştirmeni asla önermem...

Yarı fiyatına halledilir...düzgün bir usta servisten farksız takar...ben yıllardır öyle yapıyorum

burada önemli olan usta faktörü.. reno servisinde veya herhangi bir markanın servisinde yıllarda çalışmış ve daha sonra kendi yerini açmış yada başka bir serviste çalışan bir çok usta var.. neticede, serviste de bu işi usta yapıyor. bana göre servisin tek avantajı garanti veriyor olması. garanti parasınıda, yaptığı işi dışarıya nazaran 2 katına sattığı için oradan çıkarıyor. yine bir şekilde kendi garantini kendin almış oluyorsun. :)

Orijinal parça dışarıdan ya da servisten temin edilebiliyorsa işinin ehli kalifiye bir ustaya servis haricinde yaptırılması en doğrusudur bence...

Geri