- Konuyu Başlatan
gönülden geçmiş olsun dediğiniz için tşk ederim. @karacan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun .
Bende polsa müşterisiyim ama trigeri Merzifon'da Can oto da değiştirdim . O gün 660 lira tutmuştu , aynı parça serviste indirimli şekilde 990 TL ye değişiyordu .
Bende dışarıda değiştirdim , çokta memnunum .
Polsa yada değişik bakımlar için gittim .
Ama yağ sızdırma olayı nedir onu anlamadım . Adamlar trigeri liftte değiştiriyorlar. Ayrıca ayar kaçıklığı yapacaklarını sanmıyorum . Günde en az 5 megane , gidiyordur .
Yerinizde olsaydım yağ sızdırma olayının en başından beri servis ile ilişkiyi kesmezdim .
Çok geçmiş olsun Şirket hatası kesinlikle hemde ne dikkatsiz ustalar var..
Geçmiş olsun .
Bende polsa müşterisiyim ama trigeri Merzifon'da Can oto da değiştirdim . O gün 660 lira tutmuştu , aynı parça serviste indirimli şekilde 990 TL ye değişiyordu .
Bende dışarıda değiştirdim , çokta memnunum .
Polsa yada değişik bakımlar için gittim .
Ama yağ sızdırma olayı nedir onu anlamadım . Adamlar trigeri liftte değiştiriyorlar. Ayrıca ayar kaçıklığı yapacaklarını sanmıyorum . Günde en az 5 megane , gidiyordur .
Yerinizde olsaydım yağ sızdırma olayının en başından beri servis ile ilişkiyi kesmezdim .
parça buydu galiba. http://www.otoerdem.com/renault-krank-dislisi-k4m-motor-8200758088-mais
bunun önünde bi tane plastik tapa var, onu değiştirdiler, bu dişliyi de ya çekiçlemişler, ya da kontrol etmemişler. plastik tapa değişmiş ama bu dişlideki eziklerden yağ kaçıyormuş.(sanayide ustanın dedikleriydi bunlar.)
Şikayet var.com a şikayet yaz ilgilenirler başka bişi yapma bu gibi durumlarda tüm arkadaşlara sesleniyorum dediğimi yapın çözüm olmassa bana gelin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi