Trigerimi koparttırdılar, el birliği ile motorunu yediler.rahatladılar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gönülden geçmiş olsun dediğiniz için tşk ederim. @karacan

Geçmiş olsun .

Bende polsa müşterisiyim ama trigeri Merzifon'da Can oto da değiştirdim . O gün 660 lira tutmuştu , aynı parça serviste indirimli şekilde 990 TL ye değişiyordu .
Bende dışarıda değiştirdim , çokta memnunum .
Polsa yada değişik bakımlar için gittim .

Ama yağ sızdırma olayı nedir onu anlamadım . Adamlar trigeri liftte değiştiriyorlar. Ayrıca ayar kaçıklığı yapacaklarını sanmıyorum . Günde en az 5 megane , gidiyordur .

Yerinizde olsaydım yağ sızdırma olayının en başından beri servis ile ilişkiyi kesmezdim .

Çok geçmiş olsun Şirket hatası kesinlikle hemde ne dikkatsiz ustalar var..

Geçmiş olsun .

Bende polsa müşterisiyim ama trigeri Merzifon'da Can oto da değiştirdim . O gün 660 lira tutmuştu , aynı parça serviste indirimli şekilde 990 TL ye değişiyordu .

Ama yağ sızdırma olayı nedir onu anlamadım . Adamlar trigeri liftte değiştiriyorlar. Ayrıca ayar kaçıklığı yapacaklarını sanmıyorum . Günde en az 5 megane , gidiyordur .

Yerinizde olsaydım yağ sızdırma olayının en başından beri servis ile ilişkiyi kesmezdim .

en az 5 megane gidiyordur tabi, hepside trigeri dağıtmıyor değil mi. senin haricinde 324234234234 kişi memnun ki bu çark dönüyor değil mi. sen sanmayabilirsin, pol-sa da sanmıyor... ben usta değilim, bilmem parçaları. benim götürdüğüm usta şanzumanı değil taktıkları trigeri söküp alt kısmında bir dişli çıkartıp onu tornalattı düzeldi. neden gitmedin dersen : sıkılmıştım, tüm günlerim ya pol-sa da ya sanayi de geçiyordu

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Şirket hatası kesinlikle hemde ne dikkatsiz ustalar var..

tşkler. bari hatamız olmuş olabilir, günde 1231313 kişi geliyor, yoruluyoruz, gözümüzden kaçmıştır deseler yine sorun yok. kabul etmiyorlar. topu topu 100 lira indirim yapıyorlar, 1050tl işcilik yazıyorlar, gitmeyince de kızıyorlar :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun servisteki calısan ınsanların cogu elındekı ısı hemen yalapsap bıtırmek gerısı umurunda degıl valla kaputa sıkıstırıcaksın kafasını boylelerının :/

Geçmiş olsun .

parça buydu galiba. http://www.otoerdem.com/renault-krank-dislisi-k4m-motor-8200758088-mais
bunun önünde bi tane plastik tapa var, onu değiştirdiler, bu dişliyi de ya çekiçlemişler, ya da kontrol etmemişler. plastik tapa değişmiş ama bu dişlideki eziklerden yağ kaçıyormuş.(sanayide ustanın dedikleriydi bunlar.)

Şikayet var.com a şikayet yaz ilgilenirler başka bişi yapma bu gibi durumlarda tüm arkadaşlara sesleniyorum dediğimi yapın çözüm olmassa bana gelin :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

parça buydu galiba. http://www.otoerdem.com/renault-krank-dislisi-k4m-motor-8200758088-mais
bunun önünde bi tane plastik tapa var, onu değiştirdiler, bu dişliyi de ya çekiçlemişler, ya da kontrol etmemişler. plastik tapa değişmiş ama bu dişlideki eziklerden yağ kaçıyormuş.(sanayide ustanın dedikleriydi bunlar.)

Valla ben dışarda değiştirdim , belki bilirsiniz , Havza Otogarı var , Merzifon'dan Havza otogarına geldiğim an motorun altından siyah duman çıkmaya başladı .
Motorun yağ tapası fırlamış . Sıcak motora dökülen yağ motoru yağsız bırakıyordu.

Eksantrik tapasını yeniledik , şuan tek sıkıntım bile yok . ( kopan tapalarda yeniydi ama fırladı işte . )

Şikayet var.com a şikayet yaz ilgilenirler başka bişi yapma bu gibi durumlarda tüm arkadaşlara sesleniyorum dediğimi yapın çözüm olmassa bana gelin :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öneriniz için tşkler. yaptırdım bile bugün alıyorum :)

Geri