Trigerimi koparttırdılar, el birliği ile motorunu yediler.rahatladılar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ben dışarda değiştirdim , belki bilirsiniz , Havza Otogarı var , Merzifon'dan Havza otogarına geldiğim an motorun altından siyah duman çıkmaya başladı .
Motorun yağ tapası fırlamış . Sıcak motora dökülen yağ motoru yağsız bırakıyordu.

Eksantrik tapasını yeniledik , şuan tek sıkıntım bile yok . ( kopan tapalarda yeniydi ama fırladı işte . )
,

olur tabiki, herşey olabilir, olmayacak dediğin imkansız olaylar bile olur. sorun hiç hata kabul etmemeli. hatamız olmuş olabilir desinler yine yapmasınlar. küfreder gibi 100 tl indirim hadi kendi cebimden, 1050 tl de işcilik....bi de 24 saat içinde gel yoksa 2 katı demezler mi:=) efendiyiz , iyi niyetliyiz diyede aptal yerine konmamalı karşındaki insan.

bişeyin peşindede değilim. dışarıda yaptırdım arabayı zaten, çok emin ve güvenilir ellerde.

(bu ders olsun okuyanlara....garanti aldıktan sonra her yapılan işlemi yazılı olarak yazdırın. adamlar : arabayı lifte çıkardı şanzumandan yağ geliyor dedi, onu bile inkar ettiler, ne zaman geldin ya demeye başladılar. tartıştıktan sonra kabul ettiler geldiğimi. bu sefer niye bize tekrar gelmedin demeye başladılar, dışarıda işlem görmüş o usta bozmuş demeye başladılar.)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun aracınız k4m yada k4j 16 valf motorlu ise aracınızın takım conta seti bende var ve orjinal . Maiste çok pahalı tabi özel serviste yaptırmayı düşünüyorsanız..

Gecmis olsun :(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun aracınız k4m yada k4j 16 valf motorlu ise aracınızın takım conta seti bende var ve orjinal . Maiste çok pahalı tabi özel serviste yaptırmayı düşünüyorsanız..

tşkler. k4m idi. parçalar alındı.

ayrıca renonun taktığı orjinal su pompası 20 bin kmden sonra su kaçırmaya başlamış, onu da değiştirdiler.

Contayı kaça aldınız merak ettim orjinal mi

hepsi orjinal, 860 tl falan tuttu parçalar, yarın sorarım contanın fiyatını

adminler sinirim geçti, istiyorsanız silebilirsiniz, ya da ibret olsun diye durabilir :) 2binin üzerinde masraf oldu bu arada :)

geçmiş olsun..güzelim ülkemde kimse (çoğunluk) işinin hakkını vermiyor..ne olursa serviste ki ustada sanayide ki ustada (birebir birçok kez yaşadım ve tanık oldum) herşey parayı alana kadar ondan sonrası mı ondan sonrası kimin umrunda..

Geri