Trigger seti değişim ücreti hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan br9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

br9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar,

Ustam trigger seti ve devirdaim pompası değişimi için (iki üründe orijinal mais) işçilik ile birlikte 1200tl fiyat verdi ne diyorsunuz fiyat hakkında normal mi?

en fazla 700-800 civarı tutar o parçalar. işçilik 500 gibi kalır ustaya çok gibi geldi bana.

evet biraz fazla ben 88 binde değiştirdim ve 700 lira ödedim İl olarak neredesiniz ?

Neden böyle yaptı usta acaba bilemedim. İstanbul bahçelievlerdeyim iyi bir ustaydı oysaki. Herkes çok fiyat çekmiş diyor.

parçayı kendiniz alın, ustayla sadece işçilik fiyatını konuşun derim. ancak dipnot düşeyim triger kritik konudur, yetkin olmayan ustaya düşerseniz motor triger kaynaklı hata kabul etmez ve çok üzer sizi. çoğu tamirci de böyle durumlarda benim hatam demez. yüz üstü bırakır sizi. bu yüzden triger değişirken kendimi servisin kollarına bıraktım :) en azından 2 yıl yaptığı işin arkasında duruyor.

1.5 DİZEL Orijinal triger seti fiyati 200 tl su pompasi 280 tl
işçilik içinse yine ankarad iseniz ustamiza yaptirabilirsniz 250 tl fiyati

Son düzenleme:
Ankarada olan forum arkdaşlarimiza işçilik konusunda yardimci olurum İL DIŞINDAKİ KİŞLERİ ARAS KARGO İLE ANLAŞMALI ŞEKİLDE GÖNDERİM YAPIYORUZ

Orijinal triger seti fiyati 200 tl su pompasi 280 tl
işçilik içinse yine ankarad iseniz ustamiza yaptirabilirsniz 250 tl fiyati

Hocam orijinal triger seti fiyatının 200₺ olduğuna emin misiniz? Ben Renault Mais trigger setinden bahsediyorum. Devri daim pompası, V Kayışı vesaire vesaire.

orijinal renault mais ürünüdür triger setimiz foruma özel fiyatı su pompası ve triger seti fiyat konusunda arasında tabiki de büyük fark oluyor ama içiniz rahat olsun istediginiz yetkili servise götürüp tasdik ettirmek size kalmış hocam

Oto ahmetin dediği gibi bende 200 tl ye aldım triger kayışı ve rulmanını , kayış dayco , rulman gates
V kayışı 50 tl
Devirdaim yani su pompası ise gerek varsa değişiyor ( sızıntı vs ) yoksa eğer 3 triger de 1 değişiyor ,( servisin demesi )

İşçilik ise genelde 250 tl dir. Bende o fiyatlara yaptırdım.

Uzerinden cikan triger kayisida dayco bu arada.

Son düzenleme:
Geri