< TRS Coupe Gösterge Değişimi >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRSemih

Semih Yağıbasan-Ankara,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bildiğiniz üzere benzin göstergemde uzun zamandır problem vardı (http://www.renaultfanclub.com/sohbe...52-trs-coupe-benzin-deposu-modifikasyonu.html), kendi etrafında neredeyse 360 derece dönüyordu :D (bknz şekil_a)

cumartesi günü yıldız sanayi'den cillop gibi bi çıkma gösterge aldım ve sorunumuzu çözdük. Akabinde krom halkaları yeni göstergelere geçirdim :) Kromlar turuncu kadranla da güzel oluyormuş, böyle de hoşuma gitti :D biraz turanj takılalım bakalım :)

tabii yeni aldığım gösterge 92bin'de olduğu için otomatikmen 154bin küsürden bi anda geriledik, hayırlısı :D :D

şekil a :D
img0430zk.jpg
img0431q.jpg

Son hali;

keiren2012012100528.jpg
altnda2012012100529.jpg
altnda2012012100530.jpg

Not: eski kadran duruyor, parça ihtiyacı olana verebilirim (cam, kadran çubukları vs vs).

Hayırlı olsun.Kilometrecilerden orj kmsine çektiricekmisin kalcak mı :D

Sen satacak olursan almam senın arabayı km dusurdun demııı hehe
Harıka olmus kardesım gule gule kullan

seviyorum bu turuncu rengi..:)hayırlı olsun kardeşim..

Hayırlı Olsun,kımızı yapmalı ledleri (:

Hayırlı olsun.Kilometrecilerden orj kmsine çektiricekmisin kalcak mı :D

eyw armağan. km yükseltecem deyince sanayide dövüyolardı beni, zor kaçtım hehe ama yılmadım, yıldız san. de teknocar'a gittim :D sordum; bunlar iki tip çıkıyor, bazıları düşüyor bazıları düşmüyor göstergeyi dağıtıp bakıcaz dedi, kıllandım kafadan soğudum anında. sonra, değişen tipse eğer borcumuz ne olur dedim, 50-60 dedi, kalsın dedim :D :D satarken km'yi hesaplar söylerim no prob :)

Sen satacak olursan almam senın arabayı km dusurdun demııı hehe
Harıka olmus kardesım gule gule kullan

şeffaf adamız biz, art niyetimiz olmadığından yazdık konuya panpa :D :D
saolasın :)

Hayırlı olsun,güle güle kullan kardeşim...:eyv

Hayırlı olsun Semih...:eyv
En sevmediğin gösterge rengi turuncu benimkide böyle değiştirmem lazım garanti bitince...

Hayırlı olsun renk on numara...ben seviyorum turuncuyu

He bu arada turuncu forever.Beyazlardan kat be kat güzel duruyor :)

Geri