Merhaba. Siteye yeni uye oldum yanlislarim olursa kusura bakmayin. Dun aldigim 2000 Megane 1.6 16v coupe ile ankaradan katiliyorum. Ismim ahmet 22 yasindayim. Aracimla ilgili sorularim olucak bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var.
Aracim 150.000 km de lpg takilmamis. Baslica sorularim ve sorunlarim;
- Yol bilgisayarim calismiyor. (Km bilgileri haric geri kalan). Ekranda ----- gorunup yanip sonuyor. Test moduna soktum cikardim 0.0 lt gibi olarak degerler sabit kaliyor. Degisme artma olmuyor. Neden olur cozulebilirmi?
- LPG taktiricam marka model cok farki olurmu 1.6 arac?
- Sofor koltugunu yatiran kol (arkaya gecmek icin) bulunabilirmi?
- Bide ilk defa benzinli arac kullaniyorum onceki araclarim hep dizeldi. 5.viteste 100 kmh hizla giderken devir saati 3bin de olmasi normalmi? Cunku dizel aracimda 100 kmh ile gittigimde 2bin devirlerdeydi.
Aracim 150.000 km de lpg takilmamis. Baslica sorularim ve sorunlarim;
- Yol bilgisayarim calismiyor. (Km bilgileri haric geri kalan). Ekranda ----- gorunup yanip sonuyor. Test moduna soktum cikardim 0.0 lt gibi olarak degerler sabit kaliyor. Degisme artma olmuyor. Neden olur cozulebilirmi?
- LPG taktiricam marka model cok farki olurmu 1.6 arac?
- Sofor koltugunu yatiran kol (arkaya gecmek icin) bulunabilirmi?
- Bide ilk defa benzinli arac kullaniyorum onceki araclarim hep dizeldi. 5.viteste 100 kmh hizla giderken devir saati 3bin de olmasi normalmi? Cunku dizel aracimda 100 kmh ile gittigimde 2bin devirlerdeydi.