Tümseğe çok hızlı girdim

tolgayilmaz55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba yolda giderken silindir şeklinde bir tümsek vardı farketmeden girdim yaklaşık hızım 80-90 arası vardı frene bile basamadım bodoslama girdim anlıcanız :( Arabadan küt-küt sesler geldi altıda vurdu sürttü gibi sanki indim baktım şöyle altına,jantlara,lastiklere yağ falan damlatıyomu diye ama görünürde korkulacak bişey yoktu arabanın gidişinde de farkeden bişeyler yoktu aklıım çok takıldı buna gidip servise bir göstersem mi nedersiniz...

Gecmis olsun. Bende gecen hafta dusmustum cukura. Soru isareti kalmamasi adina tamirciye lifte kaldirtip baktirabilirsiniz

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle göstermeniz gerek muhafazadan göremeyebilirsiniz.Kartel'e bakılması gerek eğilmiş olabilir.

Kasis levhalarını nerdeyse kasisi geçtikten sonra koyuyolar. Bu durum başına gelmemiş olan yoktur. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, kontrol ettirmende fayda var...

Kesinlikle bir lift e kaldır derim şuan görünmeyen sorunlar ilerde kesinlikle daha büyük sorunlar çıkarabilir :eyv geçmiş olsun şimdiden

saolun arkadaşlar götürecem servise bi baktırım bakalım altından bişey çıkacakmı...

​Frene basamamanız daha iyi olmuş.

​Frene basamamanız daha iyi olmuş.

+1
Ayrıca otomobiller o kadar basit icatlar değiller zorlu yol şartlarına uyum sağlarlar ve dayanıklıdırlar.
Gönül rahatlığı açısından bakılsa iyi olur ama bişey çıkmaz.

Geçmiş Olsun , İhmal Etmeden Baktirin Derim Nolur Nolmaz :eyv :eyv

Geri