Tümsek ve Kasislerde Gelen Sesler...

Hayir. U donusu yaparken yada seyir halinde saga yada sola donerken yapiyor sesi
öyleyse bişey diyemicem frene basılıyken olsa balatalardan gelır duru vazıyette benzer sesler o yuzden sormustum bende ama sattıgım clio3te yüksek tümseklerden yada herhangı bir yükseltiye çapraz çıkarken arabanın esnemesinden dolayı sizin söylediğinize benzer sesler gelırdı arabadan. yazarken aklıma geldı bagaj kapağının esnemesi ve ufak hareketlerinden dolayı olabilir o sesler.

sırf bu takırtı ve tukurtular yüzünden sattım megane mı.allah kolaylıklar versin.

Bagajda sağ tarafta krikonun olduğu yerde kablo demeti var,park sensörü takarken oradaki kabloları gevşek bırakıyorlar ve sallanırken ses yapıyor,sendeki kablolarda yerinden çıkmış olabilir,kapağı çıkartıp kriko setini sök ve iç taraflara bak bakalım sallanan bir şeyler varmı...

Ön takımdaki ses kangoların kronik sorunu
Amortisör takozlarındaki bilyen dağılmıştır yüksek olasılık

2009 1.5 dci Expression 105 lik kangoom var. Şehir içindeki tümseklerden geçerken içeriye çok ses geliyor. Neredeyse torpido sallanıyor resmen. Her tümsekte tuk tuk diye ses geliyor. Bilmiyorum diğer kangoolarda böyle bir sorun var mı diye lastik havalarım da tüm lastikler 36 ps şeklinde ayarlandı. Birde tam sağa ve tam sola dönüşlerde arka kısımdan kasılma sesleri geliyor. plastikler catırdıyor gibi neden olabilir bunlar ? Servise mi gitmeliyim ?

34-36 ayarlarsan havaları iyi olur önden gelen ses amortisör üst takozlarından gelebilir amortisörlerde yağ kaçağı varmı bi kontrol ettirin arkadan ses gelmesi ilginç dönüşlerde ilk defa duydum porya bilyalarınıda kontrol ettir derim iyi forumlar.

34-36 ayarlarsan havaları iyi olur önden gelen ses amortisör üst takozlarından gelebilir amortisörlerde yağ kaçağı varmı bi kontrol ettirin arkadan ses gelmesi ilginç dönüşlerde ilk defa duydum porya bilyalarınıda kontrol ettir derim iyi forumlar.
Arkadan gelen ses plastik malzemesen geliyor.

Aracı sıfırmı aldınız yoksa ikinci el mi? Bildiğiniz daha önceden bi kazası varmıydı? Belkide plastik aksamların segmanları takılı değildir, yada çıkmıştır. Segmanları kontrol etmenizde bi fayda var.

Bu ön takımdan ses gelme olayı reno marka araçlarda standart donanım galiba :D

Geri