Türbede Çamlıca Gazoz Buluşması Tam 7 Kişi...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşkilatı kurdum.. :asabi Biraz kalabayız haberınız olsun.... :D Heryeri basabiliriz.. Buna İZMİT'TE DAHİL..... tek rakıbımız bilal abiler, sedatlar ... :D

:) Sıkıntı yok buyrun bekleriz. Yolda gelirken dikkat edin, Baskına giderken resimleriniz çekilmesin. :)

Sedat'ım istanbul çıkartması şart oldu artık görüyorsun değilmi?

:) Sıkıntı yok buyrun bekleriz. Yolda gelirken dikkat edin, Baskına giderken resimleriniz çekilmesin. :)

Sedat'ım istanbul çıkartması şart oldu artık görüyorsun değilmi?

Muhammet abi Çıkartmaya bagajda gelmek isterim :P

Boğulursun.

İzMit RFC fişek gibi ekip, hergün eylem, hergün operasyon... :cool:

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz :tony

Ayık olun yani :silah

Ne demek senin ayaklarına sağlık geldin buralara kadar,biz teşekkür ederiz. Kapımız her hafta açık :D

Ankara Gazozu bende :eyv
Hakaret kabul ederim Çiğdem hocacım :hıh

Seni Anodulaya bekliyoruz kardeşim :D

ARkadan fazla görünmüyorsun ama kollardan normal gibisin, ya da kilolu bayanların ortak numarası birilerinin arkasına geçmiş olabilirsin hehe

ben atarım buzluğa şekersizleri getiririm, zira bu gazoz işi beni şüphelendirmeye başladı içine ne katıyorsunuz test etmek lazım kıhkıh

Oooo nedemek ki yahuu :D Testi siz edeceksenız sıkıntı olmasın madem korkuyorsunuz..... ıslık

Hayret resimde Faruk emmi niye yok..Gazozlar ilaçlımı merak ettim...Yoksa ilaçları faruk getiriyorduda yetişemedimi :)

Hayret resimde Faruk emmi niye yok..Gazozlar ilaçlımı merak ettim...Yoksa ilaçları faruk getiriyorduda yetişemedimi :)

Malum mesai saatleri içerisinde gerçekleşen bir teşkilat baskınıydı..... ;)

hey masallah Ayılana Gazoz Bayılana Lımon :)

Geri