Turist Kadının Bana Verdiği 100.000 TL!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
2xlw8.jpg

Yoğun Bir gündü aceleyle 50 cent daha varsa alayım dedim yavruyaheheay pardon sayın turiste:)karıştırdı çantasını tuttu bunu buldu iyimiheheyaw hakikaten bakıyorum bakıyorum 100.000 tl yazıyor üzerinde:halaybende günün hatırası olarak el koydum turistte nereden buldu onuda çözebilmiş değilim:cool:Yaşça çoğunuzdan büyüğüm ama inanın bu paranın ne zaman kullanıldığını hatırlamıyorum:confused:Üzerindeki tarih 2004 biz bu parayla ne alıyorduk acaba:)Varsa hatırlayan bende merak ettimde:)

Sakız alıyorduk diye hatırlıyorum abi

Sakız alıyorduk diye hatırlıyorum abi

Şimdi alamıyoruz galiba:)kafayı yememek elde değil masamın üzerinde 3 adet demir tl biri bu 100 bin:)biri 1 krş:)biride 50krş:)ne garip bi tarihçesi var paramızın takip etmek mümkün değil......

Değerli esnaflarımız!!!! para üstü olarak vermiştir...:mad::mad:

Şimdi alamıyoruz galiba:)kafayı yememek elde değil masamın üzerinde 3 adet demir tl biri bu 100 bin:)biri 1 krş:)biride 50krş:)ne garip bi tarihçesi var paramızın takip etmek mümkün değil......

10 kuruş yerine geçiyor diye biliyorum ben.

Bir halta yaramaz o para,turşu niyetine kavanozda sakla başkan...:D

ooooo harca harca bitmez abi...:D

şimdinin 10 kuruşu işte, önceden 100 bin 500 bin ve 1 milyonluk demir paralar vardı, oldu 10 kuruş,50 kuruş, 1 lira :)
turist demiştir herşey 3 lira 5 lira 10 lira, bu 100 bin lira ile neler alırız falan hehe
soymuşsun tursti :D

Çok kısa bir süre kullanıldı bu paralar
Çok çakmaları olduğu için hemen tedavülden kaldırıldı

Bir Sakız Parasıydı Bir Dönemler

Geri