• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Türkçe PyClip ve Datası

ADAATACEM

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Herkese Merhaba,

Uzun araştımalar sonucu Türkçe PyClip apk dosyasını ve PyClip datasını buldum.

2020 model Kadjar aracımda sağlıklı bir şekilde kullandım.
ELM327 cihazımı Amazon üzerinden, Balkantaş satıcısından ( Arıza Tespit Cihazı OBD II V1.5 Bluetooth Pıc18f25k80 Çipli Renault Pyren-Ddt4all-Carista6.3-Torque Pro ) aldım.

PyClip apk dosyasını telefonuna kurduktan sonra, datayı "pyren" klasörünün içine atıyoruz.

Linkler aşağıda.

Hocam merhabalar söylediklerinizi uyguladım ama olmadı data dosyasını tam olarak nasıl ve nereye kurmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba, apk dosyasını telefonunuza kurduğunuzda, telefonunzda "pyren" adında bir klasör oluşacak. Bu klasöre, telefonunuzun dosya yöneticisi uygulamasını açıp, gözat dediğinizde ulaşabilirsiniz. PyClip data.zip dosyasını "pyren" klasörünün içine kopyalayın. İşlem bu kadar, uygulamayı artık çalıştırabilirsiniz.

Merhaba, apk dosyasını telefonunuza kurduğunuzda, telefonunzda "pyren" adında bir klasör oluşacak. Bu klasöre, telefonunuzun dosya yöneticisi uygulamasını açıp, gözat dediğinizde ulaşabilirsiniz. PyClip data.zip dosyasını "pyren" klasörünün içine kopyalayın. İşlem bu kadar, uygulamayı artık çalıştırabilirsiniz.
Hocam merhaba
Dediğiniz gibi yaptım ama olmuyor .zip olarakra attım zip dosyasını açarakta attım ama olmadı

hocam zipin içindekileri mi kopyalamamız gerekiyor direk zip i mi atalım.

Merhaba, zip'i atacaksınız.

yok olmuyor attıgınız 2 versiyonuda zip halini dosya yöneticisinde pyren klasörüne attım yok

Maalesef elimden başka bir şey gelmiyor. Ben şu an kullanabiliyorum.

Teşekkür ederim hocam old diye eski attığınız dosya zipi oldu ama öteki ilk attığınız olmuyor bilginiz olsun.

Geri