Tutkunun eseri : Renault R-space

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

renault-r-space-mpv-study-17.jpg

Sahiden çok hoş bir dizayndı bu hayallerdemi kaldıki?

Renault-R-Space-Geneva-Motor-Show-2011-%C2%A9-Nargess-Shahmanesh-Banks.jpg

11 kasım 2013 ün üzerine maşallah kerem abi konuyu arşivden çıkarmış 11 mart 2015 de cevap yazmış :) eline sağlık paylaşım için

11 kasım 2013 ün üzerine maşallah kerem abi konuyu arşivden çıkarmış 11 mart 2015 de cevap yazmış :) eline sağlık paylaşım için

​paylaşım benim değilki üstadım seninde.....sahi ne oldu bu güzelim makina yurtdışında satılıyorda bizemi gelmedi yine yoksa konsept olarak kaldımı acaba merak ettim sahiden çok çok güzel bir dizayn....

​paylaşım benim değilki üstadım seninde.....sahi ne oldu bu güzelim makina yurtdışında satılıyorda bizemi gelmedi yine yoksa konsept olarak kaldımı acaba merak ettim sahiden çok çok güzel bir dizayn....

Resim paylaştığın için teşekkür ettim abi. Evet conceptcar olması yüzünden satışa çıkmadı ama çıksa güzel olurdu güzel bir araba :eyv

Concepti Renault yaptı direksiz kapı uygulamasını Ford B Max ile hayata geçirdi...

Concepti Renault yaptı direksiz kapı uygulamasını Ford B Max ile hayata geçirdi...

oda iyiymiş:berbatarka sürgülü ama

2012-ford-b-max-easy-access-door-system-revealed-42534_1.jpg

Renault öncü bir kuruluş ve tasarımları araç teknolojilerine yön veriyor ford un çalmasına şaşırmadım :eyv

Harika duruyor, eyvAllah abim.:eyv

Geri