Tuzla'dan selamlar..

Fuçuhenzap

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar saygilar olsun, İstanbul tuzlada yaşıyorum 28 yaşındayim Renault cok sevdiğim ayri tuttuğum bir marka. Daha önce birkac Renault tecrübem oldu. sizinle paylaşım yapmak varsa ekleyebilecegim ve alacabilecegim bilgiler dogrultusunda dostluklar ve arkadaşliklar kurmak niyetindeyim. Herkese tekrardan saygilar hürmetler..

Herkese selamlar saygilar olsun, İstanbul tuzlada yaşıyorum 28 yaşındayim Renault cok sevdiğim ayri tuttuğum bir marka. Daha önce birkac Renault tecrübem oldu. sizinle paylaşım yapmak varsa ekleyebilecegim ve alacabilecegim bilgiler dogrultusunda dostluklar ve arkadaşliklar kurmak niyetindeyim. Herkese tekrardan saygilar hürmetler..

Hoş geldin , Tuzla dan 4 üye var .

Hoşbuldum teşekkürler, tanışıriz zamanla inşâllah

hoş geldiniz...

Kardeşim hoşgeldin bende tuzla dayım . Keyifli aktif forumlar

34VR1415

Hoşbuldum teşekkür ederim herkese

Ailemize hoş geldiniz.Kazasız sürüşler keyifli forumlar....

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

hoşgeldin. iyi forumlar dilerim.

Geri