tv koltuk başlıkları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fth.36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bende aracımda böyle bir çalışma yaptım. Belki buda bir fikir olabilir. Benimkisi bir digital fotoğraf çerçevesi. Araştırırken video özelliği olanlara bakarsanız belki işinizi daha ucuza çözebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan bi göz geçirin derim. Usb girişi kulaklık girişi kumandası ile çok rahat bir kullanım sağlıyor. tek yapmanız gereken bir elektronikçide araç için adaptör yaptırmak. Hepsi bu.

http://www.dailymotion.com/video/xnvimp_kangoo_auto
 
Son düzenleme:
videoyu seyrettim. Güzel olmuş emeğinize sağlık :eyv
 
burda herkes bir faaliyette de yardımcı oluyor arkadaşlara, aracına bişey yaptırmak isteyincede bilgi almak. neden rahatsız oldunuz onu anlamadım

mustafa abi kesınlıkle yanlıs anlamda bırsey soylemez tesısat konusunda vb. konularda herkeze elınden geldıgınce yardımcı olmaya calısır ve cokta ılgılenır yanlıs anlasılma olms.
 
Geri
Üst