Tweteer icin yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nigne

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 dinamik aracima tweeter takcam fakat plastigin kirilmasi lazimmis soketin çıkması için bugun denedim ama kirilcak gibi degil zorlamakmi lazim acaba maketle kesilebilirmi.

Plastiğin kırılması lazımmış kısmını ilk defa duyuyorum. Bence yapan arkadaşlardan cevap bekle.

Bildiğim kadarıyla boş modellerinde tweeter yok bu kapağı kaldırdığın zaman altta koruma plastiği var 3 ayaklı maket bıçağı ile kes alttan soket çıkacak sonra yerine koy üst kapağını kapat işlem tamam.

dd-052.jpg

Aracim dinamik ama tweter yok.anladim tsk ederim yardiminiz için.

Bildiğim kadarıyla boş modellerinde tweeter yok bu kapağı kaldırdığın zaman altta koruma plastiği var 3 ayaklı maket bıçağı ile kes alttan soket çıkacak sonra yerine koy üst kapağını kapat işlem tamam.

dd-052.jpg
Mrblar dedigin plastigi kırdım iki tarafı da ama kablo yada bi tesisat yok baya baktim ugrastim hic bici yok aracim dinamik.

Benim 2010 business ben bagladim hatta forumdan satin aldim kablo tesisati var. Sizin arac gogus islem gorduyse asagiya kaymis olabilir olmadi yeni tesisat cektirin ama renaultun her sinifinda hazir tesisat mevcut diye biliyorum

Bu tweeter takma olayı bayadır benimde aklımda ama şöyle hem iyi hem ucuz bisey bulamadım varmı bir öneriniz

Slm
Bu hoparlörün watt ı ve ölçüleri nedir?
Madem o kadar kolay ben de takarım diyorum.
Tabi hoparlörü temin etmek için ölçülerini bilmek lazım.

Tapatalk işkencesi ile yazdım.

Bugün inanlardan sordum tanesi 85 ₺ civarı bir rakam verdiler daha uygun bulabileceğim yer öneriniz var mıdır?

Bugün inanlardan sordum tanesi 85 ₺ civarı bir rakam verdiler daha uygun bulabileceğim yer öneriniz var mıdır?

Buyrun Bu Linkten Alabilirsiniz Geçen Hafta Aldım Ben 2 Tanesi 70 TL Orjinal Ürün Satıcıda Güvenilir 2 - 3 Defa Alışverişim Oldu...

https://www.sahibinden.com/ilan/yed...oparlor-281480003r-281480009r-249937921/detay

Geri