Ub ide coupe

anladım tamam eren abi görücez bakalım ne kadar hızlıymış benim makine kafa tutabilecekmi sonuçta benimkide stock ide'ye göre birazcık hızlı neyse görücez kim daha hızlı :)

Son düzenleme:
Dedikodu yok dedikodu yok :) Bu pazar için söz vermiyorum ama imkan olursa Ozan beyi ararım ben:) Evren sende SLC'yi yerden yere vurdun yahu:) Selçuk tatilde dönsün 15leri takınca Megane'ı geçer evelallah. Erdinç kardeşim bendeki F7R sıradan F7R a göre biraz hızlı hepsi o. Kanatları yok yani:)
Hocam sen beni yanlış anladın, ben SLC'nin hayranıyım, ayrıca çok da severim kendisini fakat coupelere karşı çok atarı vardı. Devamlı size ilçe boyu fark atarım tadındaydı, onu da bir gün coupe'nin geçmesi çok ironik sadece...Yoksa sor buranın şampiyonu kimdir? SLC'den başkasını söylemem...:)

Kulaklarım çınladı biri beni mi andı...:D

anladım tamam eren abi görücez bakalım ne kadar hızlıymış bakalım benim makine kafa tutabilecekmi sonuçta benimkide stock ide'ye göre birazcık hızlı ah 15/61 kısa şanzumanım olsa birazcık şansım olabilirdi neyse görücez kim daha hızlı :)

Ya nasip :) Benimde şanzıman orj. Geçen ay açılıp bakımı yapıldı o sıra maddi olarak imkanlar müsade etmedi ayna mahrutiyi değiştirmeye öylece kaldı oranlar. Gerçi ben memnunum 220 230larda bırakma taraftarı değilim pek çünkü :) Anca bariz fark olursa bırakırım

Bu gazla ben fizana kadar roll yaparım artık :) Ürkütmesene adamı sende :D Evren o yanyana yürüme meselesi 200e kadar doğru gibi birşey ama o sıra RS te yazılımsal + intercoller bağlantı sorunları vardı+ 2 kişiydiler. Gerçi o devirden sonra bende fena işler yaptım gizli kapaklı:D Headers bile taktık yahu :)

Azimliyim ama ümit pek yok:)

anladım tamam eren abi görücez bakalım ne kadar hızlıymış bakalım benim makine kafa tutabilecekmi sonuçta benimkide stock ide'ye göre birazcık hızlı ah 15/61 kısa şanzumanım olsa birazcık şansım olabilirdi neyse görücez kim daha hızlı :)

Vay arkadaş ortam kızışıyor...Stock ide olarak bende varım :) Arkadaşlık, dostluk çerçevesinde denemeler gerçekleştiricez, ona göre :)

Hocam sen beni yanlış anladın, ben SLC'nin hayranıyım, ayrıca çok da severim kendisini fakat coupelere karşı çok atarı vardı. Devamlı size ilçe boyu fark atarım tadındaydı, onu da bir gün coupe'nin geçmesi çok ironik sadece...Yoksa sor buranın şampiyonu kimdir? SLC'den başkasını söylemem...:)

Selçuk adam gibi adam o kadar diyorum. Denedik ettik çektik tesislere muhabbete iner inmez boynuma sarıldı kutladı. Benden çok sevindi Leyla'nın öle yürümesine. Video çekelim diyende oydu zaten. Gecenin tek sorunu 04:00 gibi Tekirdağ sapağında bitmesi. Giderken gazlarken iyide dönerken yorgunluk hat safha

valla benim aracım şu anda stock oğlu stok ağırlık olarak biraz daha ağır ama yakında stockluktan çıkacak ilgililere duyrulur :)

Tabi Evren abi arkadaşlık dostluk çerçevesinde denemeler yapıcaz birbirimizi kırmanın anlamı yok alt tarafı zevkine roll yapıcaz en önemlisi muhabbet sohbetimizi yapmak gerisi teferruat hem ben zaten ilk defa roll yapıcam acemiyim yani :)

Geri