UGK RS Bende :)

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Ustanin Yanina Gittim Bugun Sohbet Muhabbet Derken Ustaya Dedim Kangoo Sana Emanet Alayim Su Anahtari İstanbulu Gezeyim A O Da Ne Al Demez Mi Yigitalpe Dedim Atla Gidiyoruz Altimizda Boncuq Gibi Makina Masallah

Photo by apsuvai • Instagram

Biz demi uğrasak ;)

Haydar UGK nın benzin ışığı yanıyordu,akşam baktım yarım depo benzin var,sağolasın kardeşim kesene bereket...:eyv

Haydar UGK nın benzin ışığı yanıyordu,akşam baktım yarım depo benzin var,sağolasın kardeşim kesene bereket...:eyv

Aramızda Lafı Olmaz Abi Ama Sıkı Araba Maşallah En Son 2009 Da Tadına Bakma Fırsatı Bulmuştum

Burdanda mesajı aldık böylece :D yani diyorki USTA alan arkadaş depoyu doldurup getirsin yarım depodan az olursa kabul etmem diyor :D ben kullanırkende benzinlige gidiyorduk ne tesaduf hehe

depoyu doldurabilecek babayiğit varsa v6 verem :):)

depoyu doldurabilecek babayiğit varsa v6 verem :):)

sagol kardeşim ben almayım alanada hiççç mani olmayım belim bükülür benim :D

en son bi ara azmettim denemiştim pompa 300ü bulunca dur demiştim pompacıya o gün bugün hiç dolduramadım:D:D

O yüzden forever düpp yanaşıyorum pompaya fulle dayı diyorum inanılmaz bir zevk:)

V6 Laguna Da Amma Zevkli Olur İstanbulda Olsan Yarim Yapardik Tuplu Olmasi İyiymis İstanbula Gelince Bul Beni Ayipsin :)

Haydar abi bide bizim kangoo'nun tadına bakabilirsin hani kıhkıh

Geri