Ugk Rs Dk Symbol

SerhanÇELİK

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Bilgisayarı Kurcalarken Daha Önceden Çektiğim Bir Resimi Buldum UGK Haydar Abimin Site Otoparkında Park Halindeydi Bende DK Yı Yanına Çekip Bir Kare Resim Almıştım Buyrunuz

Soldaki RS mi Serhan,RS se kaç hp,motor hacmi ne bizi aydınlatırsan memnun oluruz... :)

Soldaki RS mi Serhan,RS se kaç hp,motor hacmi ne bizi aydınlatırsan memnun oluruz... :)

Abi Araç Rs Görünümlü 1.2 120 hp Motora Sahip Orjinalde Megane Hatcbekti Ama Daha Sonradan Sanayide Birebir RS Görünümüne Çevrildi Çoğu Kişi Aracı Rs Zannediyor hehe

Abi Araç Rs Görünümlü 1.2 120 hp Motora Sahip Orjinalde Megane Hatcbekti Ama Daha Sonradan Sanayide Birebir RS Görünümüne Çevrildi Çoğu Kişi Aracı Rs Zannediyor hehe

​Olaylara Bak Ne Dersin Serhanım

Bu İstanbul'un Sanayileri Çok Meşhur Ne RS'ler Çıkıyor Sarılı - Mavili Fabrika Gelse Anlayamaz Sonradan Toplandığını Ardından Sahibinden'e Bir İlan '' Türkiye'de Tek Mavi Kazasız RS '' Hey Yavrum Heyyy kıhkıh

​MaşAllah ikisinede.:eyv

​Olaylara Bak Ne Dersin Serhanım
Diycek Bişey Yok Başkanım Haberleşelim Bir Ara İrtibatı Kopartmayalım :)
Bu İstanbul'un Sanayileri Çok Meşhur Ne RS'ler Çıkıyor Sarılı - Mavili Fabrika Gelse Anlayamaz Sonradan Toplandığını Ardından Sahibinden'e Bir İlan '' Türkiye'de Tek Mavi Kazasız RS '' Hey Yavrum Heyyy kıhkıh
İstanbuldaki Sanayicileri Hiç Bişeye Değişmem Dkyı Bile Clio Rs Yapma Düşüncem Var Bakalım :)
​MaşAllah ikisinede.:eyv

Sağolasın Kardeşim

Her iki Aracın'da Maaşallahı var

Müsait bir zaman'Da Rolling istiyoruz :)

Her iki Aracın'da Maaşallahı var

Müsait bir zaman'Da Rolling istiyoruz :)

Çok Beklersiniz Ben Birkere Yandım Denemeye Kalktımda hehe hehe hehe 3 -5 Boy Farkı Geçtim Araya 5 Tır Girdi hehe hehe hehe

Geri