Tam olarak 1265 km yol yaptık,giderkende dönerkende hiç üzmedi bizi Maşallah...
Giderken havanın karanlık olması ve eşimin tedirgin olması nedeniyle en fazla 220 km hıza çıkartabildim,genelde 150-170 arası gittik.
Dönüş yolunda da aynı hızlarda geldik sayılır,bir yerde bu arabayı denemem lazım biraz sabret diyerek gaza asıldım,245 km hıza çok rahat çıktı pedalda daha yer vardı lakin yolun durumu elverişli olmadığından frenlemek zorunda kaldım bir dahada o hıza çıkartmadım...
Yakıt durumuna gelince ne kadar ekmek o kadar köfte misali gidişte 9.7 ortalama ile gittik,Ankara-Çankırı Ilgaz arasında 8 litre ortalama yakaladım,Ilgaz-İstanbul arasındaki yakıt tüketimi ise 8.8 litre oldu...
Bu araçla gazlayacaksanız araçta tek olacaksınız gençler unutmayın bunu...
Ankara'ya giderken işgüzar yıkamacı arabayı fırçayla yıkarken yakalandı...
Evren'in balkondan kardeşlerin görüntüsü...
Evren'in fotoğraf çekme sanatı...
Buluşmadan kareler...
Çankırı'dan bir Megane RS geçti...

Giderken havanın karanlık olması ve eşimin tedirgin olması nedeniyle en fazla 220 km hıza çıkartabildim,genelde 150-170 arası gittik.
Dönüş yolunda da aynı hızlarda geldik sayılır,bir yerde bu arabayı denemem lazım biraz sabret diyerek gaza asıldım,245 km hıza çok rahat çıktı pedalda daha yer vardı lakin yolun durumu elverişli olmadığından frenlemek zorunda kaldım bir dahada o hıza çıkartmadım...
Yakıt durumuna gelince ne kadar ekmek o kadar köfte misali gidişte 9.7 ortalama ile gittik,Ankara-Çankırı Ilgaz arasında 8 litre ortalama yakaladım,Ilgaz-İstanbul arasındaki yakıt tüketimi ise 8.8 litre oldu...
Bu araçla gazlayacaksanız araçta tek olacaksınız gençler unutmayın bunu...

Ankara'ya giderken işgüzar yıkamacı arabayı fırçayla yıkarken yakalandı...

Evren'in balkondan kardeşlerin görüntüsü...

Evren'in fotoğraf çekme sanatı...

Buluşmadan kareler...

Çankırı'dan bir Megane RS geçti...