Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ülkemizde satılan Fluence'ların ön tasarımı neden böyle değil...
Ülkemizde yukarıda paylaştığın gibi fluenceleri yaparlarsa nazar değer, ondan yapmamışlar ) valla güzel bi paylaşım bilmiyorumm hanii neden bir france daki aracın aynısını kullanamıyoruz neden kafalarına göre modife cekiolar Reno ya sormak lazım
Ülkemizde yukarıda paylaştığın gibi fluenceleri yaparlarsa nazar değer, ondan yapmamışlar ) valla güzel bi paylaşım bilmiyorumm hanii neden bir france daki aracın aynısını kullanamıyoruz neden kafalarına göre modife cekiolar Reno ya sormak lazım
paylaştığınız fotoğraftaki araç fransa'da değil kore'de öyle üretiliyor diye biliyorum.Avrupada bizim kullandığımız tipte çıkıyor.Resimdeki araç Samsung SM3 modelidir.Renault logosu olması Fransa'da olduğunu göstermez sanmıyorum Kore veya çevre ülkelerin fotoğrafıdır.+ Bizim araçlarımızın ön tipi daha güzel gibi geliyor ne kadar plastik o kadar çirkinlik..
Bu hali berbat olmuş, korede satış rakamları nasıl acaba
Bu arada ben kendi aracımın ön panjurunu fluence z modeline takılanlar ile değiştiriyorum. ilgilenenlere yardımcı olurum.
Bu hali berbat olmuş, korede satış rakamları nasıl acaba
Bu arada ben kendi aracımın ön panjurunu fluence z modeline takılanlar ile değiştiriyorum. ilgilenenlere yardımcı olurum.