28 Şub 2016 #21 emreinan3 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2016 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Oldukça güzel paşa iyi günlerde kullan allah kaza vermesin.
3 Mar 2016 Konuyu Başlatan #22 EfenDy Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Şub 2016 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Kill_them_all' Alıntı: arka stop lambalarının etrafına ne yapmıs acaba? cok merak ettim sanki etrafına siyah bir çerçeve var, cok hosuma gitti ismini bilen eden varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... stop farların çevresinde birşey olduğunu sanmıyorum fotografa yapılan fotoshoptan dolayı renk oynamasından dolayı oluşmuş olabilir.
Kill_them_all' Alıntı: arka stop lambalarının etrafına ne yapmıs acaba? cok merak ettim sanki etrafına siyah bir çerçeve var, cok hosuma gitti ismini bilen eden varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... stop farların çevresinde birşey olduğunu sanmıyorum fotografa yapılan fotoshoptan dolayı renk oynamasından dolayı oluşmuş olabilir.
27 Mar 2016 #23 mstavus Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2016 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Maşallah arabanız Ateş ediyor adeta