1 Eki 2011 #31 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Darlatma adamı yarın Sakaryaya gidiyorum
1 Eki 2011 #32 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Serhat'a bak bi an şaşırdım bi zamanlar robinson diye kzıdırırdık şimi filinta gibi olmuş Serhat slcye adresi verme sakın ha bire kafanı ütülemesin...
Serhat'a bak bi an şaşırdım bi zamanlar robinson diye kzıdırırdık şimi filinta gibi olmuş Serhat slcye adresi verme sakın ha bire kafanı ütülemesin...
1 Eki 2011 #33 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Serhat'a bak bi an şaşırdım bi zamanlar robinson diye kzıdırırdık şimi filinta gibi olmuş Serhat slcye adresi verme sakın ha bire kafanı ütülemesin... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ettim emmii o eski halimden eser yok şimdi kızlar beni kesiyor sinsi sinsi hehe
speedmann' Alıntı: Serhat'a bak bi an şaşırdım bi zamanlar robinson diye kzıdırırdık şimi filinta gibi olmuş Serhat slcye adresi verme sakın ha bire kafanı ütülemesin... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ettim emmii o eski halimden eser yok şimdi kızlar beni kesiyor sinsi sinsi hehe
1 Eki 2011 #34 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hoppala Kafa ütücüsü olduk biz dert yandık yayın balığı yapıyorlar beni
1 Eki 2011 #35 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 SLC' Alıntı: Hoppala Kafa ütücüsü olduk biz dert yandık yayın balığı yapıyorlar beni Genişletmek için tıkla ... Sen doğuştan yayın balığısın zaten...
SLC' Alıntı: Hoppala Kafa ütücüsü olduk biz dert yandık yayın balığı yapıyorlar beni Genişletmek için tıkla ... Sen doğuştan yayın balığısın zaten...
1 Eki 2011 Konuyu Başlatan #36 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 speedmann' Alıntı: Sen doğuştan yayın balığısın zaten... Genişletmek için tıkla ... hehe hehe
1 Eki 2011 #37 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bu pozları Kurtlar Vadısı sıtesıne yanlıslıkla koysan POlat'ın yerıne Haydar abi Mematının yerıne USTA Abdulhey'ın yerıne de Serhat ıyı yakısır
Bu pozları Kurtlar Vadısı sıtesıne yanlıslıkla koysan POlat'ın yerıne Haydar abi Mematının yerıne USTA Abdulhey'ın yerıne de Serhat ıyı yakısır
1 Eki 2011 #38 ApSUVai Bilgi Girilmemiş SLC' Alıntı: Haydar emmi Aytug agaylan takıla takıla leşe bağlamış iyice Serhat aralarında jilet gibi delikanlı çıkmış Serhata tavsiyem bırak şu yaşlıları gençlerlen takılmana bak Genişletmek için tıkla ... İlla Düşecen Bakirköye Seni De Darliycam Selçuk
SLC' Alıntı: Haydar emmi Aytug agaylan takıla takıla leşe bağlamış iyice Serhat aralarında jilet gibi delikanlı çıkmış Serhata tavsiyem bırak şu yaşlıları gençlerlen takılmana bak Genişletmek için tıkla ... İlla Düşecen Bakirköye Seni De Darliycam Selçuk
1 Eki 2011 #39 Renault Süper Moderator 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 781 Tepkime puanı 15 Puanları 2 Yaş 45 Serhat adama dönmüşün kardeşim hep böyle kal
1 Eki 2011 #40 ApSUVai Bilgi Girilmemiş SLC' Alıntı: Haydar emmi çok sert bakıyor gene Genişletmek için tıkla ... Aytuğ Ağanın İşi İşte Sürekli Bir İki Kare Sert Yakaliyor İşte Hoş Bunu Tam Yakalayamamış
SLC' Alıntı: Haydar emmi çok sert bakıyor gene Genişletmek için tıkla ... Aytuğ Ağanın İşi İşte Sürekli Bir İki Kare Sert Yakaliyor İşte Hoş Bunu Tam Yakalayamamış