*Usta F/Kangooyu Bana İteledi

quote_icon.png
ApSUVai Nickli Üyeden Alıntı

Abi Tam Yeri Söyle Halledelim Sıkıntı Yok Yani

Eyvallah ben havaalanına gidiyorum o zaman kırmızıyla işaretledim bak
ıslık

SmvQ1RXZRGKh_lbC9zPV7Jx2CkmOkMhJSPGVdaP3uuLT9Qaniv.webp

quote_icon.png

ıslık

​Tamamdır Jet Hazır

quote_icon.png

ıslık

​Tamamdır Jet Hazır

F Kangoo ve serhan valla pek inanasım gelmiyor heleki F Kangoo yu Ustanın ailesi bu kadar severken vermesi biraz zor gibime geliyor ama hayırlısı bakalım :)

Arkadaşlar F/Kangoo'yu Serhan'a vermiş değilim,ayrıca dostlarıma ve kardeşlerime araç iteleyecek kadar seviyesiz birisi hiç değilim...
Konu tamamen forumumuzu ve benim yaptıklarımı sürekli takip eden ve laf çıkartan çakalları uyuz etmek için açıldı ve gördüğüm kadarıyla bunda da başarılı olmuş,hemen goy goy muhabbetine başlamış zavallılar...
Siz bu forumu daha çok takip edersiniz beyler, kedi erişemediği ciğere mındar dermiş sizinki de o hesap işte...!

Arkadaşlar F/Kangoo'yu Serhan'a vermiş değilim,ayrıca dostlarıma ve kardeşlerime araç iteleyecek kadar seviyesiz birisi hiç değilim...
Konu tamamen forumumuzu ve benim yaptıklarımı sürekli takip eden ve laf çıkartan çakalları uyuz etmek için açıldı ve gördüğüm kadarıyla bunda da başarılı olmuş,hemen goy goy muhabbetine başlamış zavallılar...
Siz bu forumu daha çok takip edersiniz beyler, kedi erişemediği ciğere mındar dermiş sizinki de o hesap işte...!

Budur :)

Bu Başlığı Mustafa Abiminde Onaylaması Sonucunda Açtım Maksat Hem Birilerini İğnelemek Hem Makara Muhabbetimiz Dönsün Hem Biraz Gülelim Diye

Beklediğimiz Açiklamada Geldi :) :)

Geri